Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět “Tlustý Bob” 90% epizody nikde a epizodě to (jak jinak) prospívá. Obsahově jde jen o snahu naroubovat předchozí Mandalorianovu epizodu na předchozí 4 a upřímně mě to nijak nevadí. Seriál se stejně neubírá jak bych chtěl (chronologické vyprávění) a obsahově je to zajímavější bez Boba (btw. dnes už je digitálně možné opravdu vše... herce netřeba :)). Navíc “zatažení” starých známých epizodě jen prospělo. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál zřejmě už nemůžeme nahlížet jako seriál čistě o Bobovi. Filoni a Favreau nám dávají "jejich" vlastní sequelovou trilogii, která se bude neustále rozrůstat o nové příběhy a postavy. Myslím, že i další řada Manda nebude čistě o Mandovi. Byl to zase jeden velký fan-service, ale mohl bych to sledovat hodiny. Výcviky Jediů mě vždy bavily, tohle byla skvělá vzpomínka na Tatooine a vlastně i na tu blbou Epizodu VIII. Luke, Ahsoka, Cobb a Cad Bane? Co víc chtít? Víc už nejde! A skvělý deepfake, značné zlepšení od minule. ()

Reklama

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po prvním dílu nejhorší. Nějak se to vleče celé, ten střih, to prostě neni dobré. A navíc scenáristicky logicky nesmysly, že mě to vzalo všechnu radost z jiných věcí.. Vzpomínka Grugua na domov nám ukáže výhled z nějakého kontejneru či co, jak tři Jediové bojují proti cca osmi clonetroperům a ti je všechny zabijí?!?!?!? WTF? To ti tvůrci jako nachvilku ztratili mozek a zapomněli kdo je jedi? Taková hovadina prostě bolí. Zaprvé to opravdu nepůsobí jak groguova vzpomínka na domov, ale HLAVNĚ, tři jediové jsou logicky proti osmi vojákům v absoultní přesile a měli by je JAKOŽE OKAMŽITĚ všechny ukončit. Hlavně že na začátku dílu tam koltem za půl vteřiny sejme marshall tři pajky. Ale 3 jediové nezvládnou 8 vojáků. Yoda muset v hrobě obracet 😭😂 ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halóóó Disney a Lucasfilm, neplete si tam někdo z vás už třetí sérii Mandaloriana a seriál Boba Fett?? ale aspoň že to umí slušně odvyprávět a boba se zde na aspoň "chviličku" ukázal a je to hezky udělaný a aspoň sme se už dozvěděli co se děje s Groguem atd atd, jen mě sere potenciál toto hezký ukázat až ve třetí sérii Mandaloriana, jinak to bylo zase skvělý. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Mandalorianovo intermezzo.. A pomalu snad i rezignace na vlastní seriál. Opět se ukazuje řada postav z původního seriálu, velkým lákadlem je Luke a vůbec celý ten Jedi training. Moje zmatení roste a současně se tak nějak netěším, s čím přijde poslední epizody která se už tak nějak musí věnovat Bobba Fettovi. Tentokrát už to ani není to opojení aury okolo Mandaloriana, ale obyčejné pokračování Grogguovy linky, který nemá s Bobbou ale vůbec nic společného. Nebylo to tak svěží jako před týdnem, už to působilo utahaně a že by se tam něco dělo, se říct nedá. Kvalitu tomu neupřu, jen nepochází z tohoto příběhu.. Finále už se určitě bude věnovat jen Bobba Fettovi, o tom jsem přesvědčený, avšak bude to po takové odmlce fungovat? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)

Reklama

Reklama