Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Recenze (49)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľký crossover rôznych historických osobností (a tak trochu udalostí) USA, „paródia americkej demokracie“, mnoho (nie vždy) nezmyslov (a nie vždy vydarených vtipných momentov) v zaujímavom servírovaní. Jak to, že v produkcii nefiguruje Seth Rogen? Mimochodom, obrazová kvalita animáku je solídna (je to v poriadku). P.S.: Pesnička Freebird od skupiny Lynyrd Skynyrd dokáže očariť za každých okolností. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak prvně jsem čekal buranskou i krapet woke zábavu. Dokonce jsem si dal trochu toho alkoholu, ALE.....ALE fakt je 80% humoru spíše psaná lidmi z twitteru? Buď je to přehnaná agenda anebo jak si myslí twitter, že typický redneck jsou. Ten problém je, že i průměrná epizoda South Parku je více vtipná než tohle. To, že tu někdo onanuje nad producenti chápu, ale ten scénář psal typický uživatel twitteru. Jen rada na konec, těch Star Wars referncí bylo i na mě moc. Takže radím pusťte si akorát trailer a zbytek nechte být. Hodnocení OST: Jo hodnotím i OST a tady to vynechám. Převzaté věci jsou OK, ale až moc okatě dát Lynyrd Skyrd - Alabama jako hymnu? RL? ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jednou si občas můžu dopřát takovouto animovanou ujetinu. Párkrát jsem si vzpomněl na legendární Team America, ale ke genialitě Treye a Matta se zde rozhodně nepřiblížíme. Animace je spíše průměrná, alespoň v závěrečné bitvě dostaneme pár několik velmi originálních nápadů. Za zmíňku rozhodně stojí hvězdné obsazení - většina celebrit předvádí spíše průměrné výkony (Samberg, Tatum), ale pár výborných hlasů co si své role užívají se našlo - Mantzoukas, Killer Mike a Forte. 60 % ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stupidní film, který se až moc snaží být vtipný. A moc mu to nejde. Je to takový ten typ humoru, který sází na přehnaný vulgarismus a násilí. Takže kdyby mi bylo 10 let asi bych si to užíval. Popkulturní odkazy jsou fajn a závěrečná bitva taky ujde. Jinak je to celkem nuda. 4/10. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tým velkých amerických postaviček kope červenokabátnický prdele a bojuje za deklaraci nezávislosti, pivo místo čaje, ideál svobody & zk*rvený demokracie - podobný sranda animák (krev kozy fuckování) tu snad nebyl od El Superbeasto. Byl jsem zvědav, jak to bude vyladěný pro stránce humoru, politiky a historie v právě vyhrocený době, kdy se v USA řádně kaje a zpytuje... Výsledek: úplně nenasere ani rýpavý woke blbečky, ani maga vlastenecký tupce :) Místy ztrácí dech a optimálně bych o něco posekal, v celku ale sympatická pohodička na oddech, potěšil "BLACKsmith" Killer Mike a pár songů v playlistu. Nezlobím se pokud přijde pokračování. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama