Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je výborný!! Je to tak trochu mix Project X a Divokých Historek, akorát s daleko ostřejším a hutnějším rozuzlením. Úvod nám představí dva detektivy, kteří vejdou do baráku plný mrtvol a hned sledujeme události, které tomu předcházely. Začíná to jako hodně divoká Novoroční párty, plná alkoholu a sexu!! ( snad v každé místnosti!) krásných Polských žen, slušnou dávkou humoru ( Nymfomanky a Mexikánec, který ztratí víru v boha top), nádherný vizuál plný barev a potom se rozjede sled šílených událostí, nechtěných úmrtí, falešných obvinění, všem tam začne řádně hrabat a ke konci to graduje 15 minutovým intenzivním Teen Masakrem, který mě příjemně překvapil. ( Baseballkou urvat silikon se jen tak nevidí). Za mě fajn zábava a pěkně divoké Polsko. Příběh***, Akce*** Humor*** Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nápaditá polská komedie. Jako největší klady vidím míru spletitosti vykreslených vztahů postav a jejich vzájemná propojení. Díky čemuž také vznikají zajímavé a moc vtipné scény. Jedny z nejhumornějších momentů pak má na svědomí dvojice sedící celou dobu před domem na lavičce. Film hodnotím velice kladně, neboť jsem se při něm nejen velice pobavil, ale také jsem byl po celou dobu napjatý a měl z filmu velice dobrý pocit. 83% PS: Finální alternativní realita tam podle mě být nemusela, ale rozhodně neurazí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Drama/komedie/thriller. Ale ano, to všechno jsem tam našel (možná bych přidal ještě romantický). Skoro jsem napsal, že mě film příjemně překvapil, to bych ale lhal, protože od našich severních sousedů už po zkušenostech určitou kvalitu očekávám. Pokud bylo cílem tvůrců to, abych se dobře bavil, úkol splnili, pochechtávám se ještě teď, protože dobře zvládnutý černý humor kdykoli vítám, a tady se s ním nešetřilo. Kromě toho jsem se opět přesvědčil, že v Polsku není nouze o ženy, z nichž mi nekrvácí oči a že praní peněz není jen prázdné slovní spojení. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu příjemné překvapení. Kombinace teenage-pařba komedií s trochou Divokých historek, v níž jste schopni sympatizovat s téměř každou postavou. Nemalá porce vtipných situací, vnadných žen a několika nápadů, která díky vhodně zvolené stopáži (pro Netflix nestandardní) uteče jako voda. Navíc to má opravdu povedený vizuál, super herce i příjemný soundtrack. Pravděpodobně jsem neviděl naposled. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Všichni moji přátelé jsou mrtví je pro mě velikým překvapením. Vím, že Skadinávci, Španělé, Italové a třeba Francouzi v rámci Evropské kinematografie dokáží natočit velmi slušné thrillery, ale že to dokáží i Poláci, tak to by mě v životě nenapadlo. Nesmírně jsem se bavil a to i v první polovině, která byla místy trochu zbytečně ukecanější, ale od druhé půlky je tento film nářez. Až mě překvapilo, kolika způsoby může člověk umřít, aniž by v tom byl úmysl. Za mě rozhodně palec nahoru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama