Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že toto je film primárne určený pre tínedžerov, hoci je o nich a nesmierne divokej silvestrovskej oslave. Opäť film, na ktorý musíte mať správnu náladu, lebo je prešpikovaný takými absurdnosťami, až zistíte, že sa bavíte. Nie je to novodobý Pulp Fiction ani Kill Bill, ale tvorcovia majú zmysel pre čierny humor a nič im nie je sväté. Už len začiatok – vyšetrovanie celého prípadu – a pochopíte, že v takomto duchu sa bude tváriť celý film. A vlastne potešil aj záver. Zábavné, bizarné, vulgárne, extravagantné a poľské. ()

Reklama

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Parádní silvestrovská párty po které bych opravdu nechtěl uklízet… Polská produkce mě prostě nepřestává překvapovat a jsem opravdu rád, že jsem si film pustil. Zprvu to sice vypadá jako hovadina pro puboše, ale nakonec se z toho vyklubala ostrá jízda plná trefného humoru, dvojsmyslů, a ironie. Navíc to, že se tam mihly i kozičky, mě definitivně zlomilo a dávám čtverec - 70%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem film popisovat jako Prcičky pro novou generaci, začátek filmu mě ale totálně šokoval úplně jinou žánrovou skladbou, naštěstí jen na 10 minut. Pak se ale postupně začnou rozehrávat karty, přituhovat a následuje naprosto kulervoucí finále, které u mě vyšvihlo film na 4 hvězdy a jedná se o jedno z nejlepších finále, co si jen za dlouhou dobu dokážu vzpomenout. Netflix bych si kvůli tomu nepředplácel, ale pravděpodobně jej už máte, takže směle do toho. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Polsko excelovalo (alespoň mě to zaujalo). Popravdě, že to bude až takhle cáklé, ujeté a vtipné tak to mě mooc mile překvapilo. Každopádně nenechte se odradit začátkem filmu, protože ta pravá jízda teprve přijde, až se děj vrátí do doby zpět, než došlo k nechtěnému epickému samo-vyvraždování osob :D Nejedná se v žádném případě o HOROR! Děj je totálně ujetej, každá postava snad žije v jiné dimenzi a vyklubou se z nich totální hov*da, kteří si neberou servítky absolutně s ničím. Vtipných scén a hlášek tu je dostatečně. Dlouho jsem se nezasmál v takovéhle nevinné atmosféře, která se promění v tvrdý boj. K tomu všemu nám zahrají Mötley Crüe - Kickstart My Heart a to v ten nejlepší moment vyvrcholení filmu. To byla jízda :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama