Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

VOD (1)

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (208)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kluk co žije s rodiči v nějakém zapadákově slyší ve vedlejší místnosti nějaké zvuky pak slyší i hlasy řekne to rodičům, ale ty mu nevěří. Ve škole ho šikanuje jeden kluk a zastává se ho jen nová učitelka pak to tomu klukovi vrátí a shodí ho ze schodů  tak, že mu zlomí nohu a vyloučí ho za trest ze školy  rodiče ho za trest zavřou do sklepa pak ho pustí a on si vykládá s tím hlasem. Ten mu řekne, že je jejich dcera co ji tam zavřely a  pokud jich naštve udělají mu to taky chce po něm , aby ji vysvobodil než bude pozdě a oni ji zabijí tak ji kluk vysvobodí. Samozřejmě není to tak přímočaré jak se zdá a  ta ´´dcera, je něco jiného do toho tam dojde ten zraněný kluk s kámoši se pomstít (aby tam byla nějaká akce a gore) a  ta učitelka . Má to dobrý děj a atmosféru bohužel v závěru se z toho stane Barbar 2 a podobné horory herecky je to taky dobré ta matka a otec jsou dost divní a ta entita ujde.  Konec je divný a nedává smysl tak, že on to zavřel ono se to dostalo  ven a zabilo ho to?  Jinak český název úplně mimo zhruba dvakrát je tam pavouk a jednou pavučina. P.s. kdyby ta holka byla hororová verze Lociky tak s těmi vlasy by se zasekla už dávno a ne až na koni zvláště poté co tam měla tak malý prostor  60 procent ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Cobweb zaujme predovšetkým tým, že napätie buduje vďaka atmosfére a absentujú tu klasické ľakačky. To ale neznamená, že tá atmosféra a budovanie napätia je dokonalé. Cítiť, že ide o materiál skôr do Kabinetu kuriozít a 50 minút by bohato stačilo. To platí ako pre dej, tak pre ústrednú myšlienku. Čo z nás (u)robí kruté okolie, s tým môžeme síce bojovať, ale úspešní byť nemusíme. V tomto smere si tvorcovia svojim spôsobom nechávajú otvorené dvierka pre druhú časť. Určite je plusom, že samotné monštrum vidíme iba v náznakoch, tieňoch a v celkovej kráse v podstate nikdy. Či to stačí k tomu, aby sme tento horor vyhlásili za originálny, by som pochyboval. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zase závadová mládež za zdí. Měla by se ostříhat a najít si práci.. Lehce cáklá maminka chlapce, jehož malý představitel kouzelně špatně hraje uleknutí, popisuje svého synka jako někoho, kdo má great, big, beautiful imagination. Tedy něco, co tvůrci tady postrádali a když se zjeví vlasatice s přísavkami na rukou v celé své kráse, plně se to projeví. Výsledkem je halloweenská dýně, co je docela vydlabaná a vyřezaná dle zaběhnutých postupů.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hned za Evil Dead nejlepší letošní hororovéj Mainstream zářez ! Letos je to s horory zatím slabší ( druhá půlka roku je však našlapanější, tak se statistiky i žebříčky doufejme přehážou), zatímco mne letošní černí koňové zklamaly- Boogeyman i Talk to Me mne bohužel neodrovnalo, tak jak jsem doufal a chtěl, ale nadšení přišlo tam, kde se očekávalo nejméně. Cobweb je skromná, ale velmi divácky vděčná hororová žánrovka, která si nehraje s žánry, nemá příliš velké ambice přinést něco fresh do žánru, nepřesahuje do Artu a taky nesází na lacinné lekačky, ale funguje zkrátka velmi dobře. Velkou devízou jsou výborné herecké výkony obou rodičů. Lizzy Caplan je sympatická a šikovná herečka a Antony Starr je doslova opět ďábel. (Tak jak Reynoldse poznamenal Deadpool, tak Starra poznamenal Homelander a já ho v tomhle démonickém módu viděl i zde a že je to sakra dobréj herec). První půlka filmu je sice takový tradiční rodinný dětský horor, kde chlapec slýchá divné hlasy zpoza zdí, je šikanovaný a rodiče se chovají divně. Je to však podáno tak, že si film dokáže udržet divákovou pozornost, bavila mne ta nejistá a znepokojivá atmosféra ve vzduchu, kde člověk cítí, že se něco Evil stane, ale pořádně netuší, co a odkud. Jakmile dojde k prvnímu zvratu rozdají se karty na stůl, tak se film přehoupne ve slušnou a brutální divočinu s atraktivními killy. Atmosféra je boží, monstrum evokuje Mámu + rozvíjí zajímavý dějový background, mrtvol přibývá a mé nadšení se pouze zvyšuje. Došlo na střeva i dekapitaci hlavy ( Konečně zas nějaký Erkový mainstream), byť bych si dokázal představit jít s brutalitou na dřeň ještě více, ale jak říkám skvělé řemeslo, solidní herci, slušná atmosféra i akční finále z toho dělá poutavou hororovou pouť, kterou jsem si velmi dobře užil. 85% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní som si povedal, že to bolo celkom fajn, len ten záver dosť stuctovatel dojmy. Keď som si však spätne v hlave prehral zásadné momenty a reakcie postáv, tak výkričníky vyskakovali celú dobu, a nie len na záver. Len som sa snažil ich počas sledovanie usilovne ignorovať. Bez priameho pôsobenia atmosféry, kde je všetko a všetci divní, išlo vlastne o dosť veľkú tuctovku so zbytočnými logickými dierami. SPOILER: Prečo boli rodičia tak moc prepálení náckovia?, prečo zakopali tak strašne plytko? prečo učiteľka bola porno blbka?... Dajte si radšej Zhoubné zlo (2021) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama