Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

VOD (1)

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (213)

Othello 

všechny recenze uživatele

Naprosto nekompetentní vyprávění příběhu, které se sice ambiciózně snaží dlouho žonglovat s tím, kdo je tady vlastně ten padouch, ale zároveň by zjevně nebylo schopný věrohodně odvyprávět ani ten nejjednodušší zápletku o tom, jak se jde od A do B. Vzhledem ještě k dost tristním hereckým výkonům zbývá u Cobweb k nějaké satisfakci snad jen to, že některá vizuální hororová klišé si rádi občas prostě jen tak pro radost zopakujete. Tady jsou totiž skoro všechna. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik hororov s detskama, nakoľko poväčšine ani z ďaleka nevedia naplniť to, čo sa od hororu očakáva. Čo sa tejto “Pavučiny” týka, čakal som to horšie, pričom prvá polovica bola skôr rodinnou drámou, než žánrovou záležitosťou. Každopádne, potom to už bolo lepšie a práve zato tá tretia. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní som si povedal, že to bolo celkom fajn, len ten záver dosť stuctovatel dojmy. Keď som si však spätne v hlave prehral zásadné momenty a reakcie postáv, tak výkričníky vyskakovali celú dobu, a nie len na záver. Len som sa snažil ich počas sledovanie usilovne ignorovať. Bez priameho pôsobenia atmosféry, kde je všetko a všetci divní, išlo vlastne o dosť veľkú tuctovku so zbytočnými logickými dierami. SPOILER: Prečo boli rodičia tak moc prepálení náckovia?, prečo zakopali tak strašne plytko? prečo učiteľka bola porno blbka?... Dajte si radšej Zhoubné zlo (2021) ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Pavučina je skvělým úkazem toho, že klišé jsou tak časté z dobrých důvodů. V šikovných rukou jsou totiž funkční a tvoří opravdu záživný a nervydrásájící snímek. Přiznávám, že tady provedení pozvedá jinak jednoduchý a přímočarý příběh (Což u hororu ani nevidím jako nějakou zásadní vadu, spíš naopak). Realita filmu je zkreslená dětským pohledem mladičkého hrdiny a díky tomu celý styl snímku funguje. Práce s kompozicí, nasvícení, kulisami i kamerou je neuvěřitelná, pozvédávající každou jednu scénu. Obsazení se taky pekelně povedlo, kdy hlavní hrdina působí sladce a zranitelně, zatímco rodiče správně ujetě i nedůvěryhodně. Chápu že finální část někomu film může zkazit, protože se tu najednou přechází tónem do dost velkého braku. Ovšem budu se opakovat, chytré a až Raimiovsky dravé provedení to pro mě opět zachraňuje. Přijemná a jednoduchá podivaná s lehce děsivou atmosférou, kterou si rád zas někdy připomenu v Halloweenském období. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Od začiatku to veľmi dobre odsýpa, fajnovo vybudovaná atmosféra, napätie, žiadny zbytočný šum, aj vedlajšia linka so školským šikanovaním  tam dobre zapadá. V hre je viacero možností, akým smerom sa príbeh vyvinie, a to nehovorím o tom, že to celé ťahá detský herec!  V druhej polovici prišla aj poriadna akcia, ale potom bol už obraz pre mňa príliš tmavý. Hoci som sedel v prednej rade amfiteátra, mal som občas problém rozoznať, čo sa deje. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama