Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

VOD (1)

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Claw 

všechny recenze uživatele

"Pavučina" je temný, ponurý, bezútěšný a depresivní film. Je to v podstatě oživlá noční můra z dětství. Chlapec žije ve starém domě s ujetými rodiči a vede osamělý život bez přátel, kde ho ve škole nemilosrdně šikanují. A vůbec žádná naděje, dobrota nebo úleva od temnoty... Film je nádherně atmosféricky nasnímaný a obsahuje i několik funkčních lekaček. Práce s kamerou je elegantní, dům je děsivý, herecké výkony jsou dobré. Celá rodinka byla uvěřitelná celou dobu a podle toho, jak se odkrývalo, co se dělo. Hudba perfektně funguje se stupňováním strachu. Zaujal mě už neobvykle pomalý, atmosférický rozjezd natočený civilně a zdánlivě jednoduše. Prostřední část je naopak expresivní a totálně gradující psychohra. Finále je ryzí horor s pořádnou řezničinou, ale to velké "odhalení" výborně rozjetý film tak trochu zazdí. Mnoho momentů přestane dávat smysl, vytratí se tajemná atmosféra a celkově ten film nemá na diváka takový dopad. CGI efekty jsou slabší a spíše filmu ubírají, než přidávají. Možná to chtělo víc peněz na triky, zkušenějšího střihače, nevím. Ale dosavadní stoprocentní pohlcení ze mě zkrátka v závěru vyprchalo. Každopádně velmi dobře zrežírovaný horor s atraktivními killy a opravdu vtahující až snovou atmosférou. /75%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Z počátku velice dobře vystavěný horor, který se tváří jako klasická lekačka ze strašidelného domu, aby se později ukázalo, že je vše jinak. Vizuálně výborně natočený (práce s kamerou je na hodně vysoké úrovni), ozvučený a hlavně zahraný, který v poslední dvacetiminutovce hodí chybnou výhybku, kterou naruší počáteční kvalitu, ale naštěstí ji úplně nezničí. Překvapivě kvalitní kousek. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Do nebes vychvalovaný Mainstream Horor, s děckem v hlavní roli, kde se opět něco skrývá za zdí ? Nechal jsem si to s klidnou hlavou 4 měsíce ujít. Ale jelikož odešlo fialové úložiště do věčných lovišť, nezbývá než sáhnout po něčem, co je v mém trezoru už delší dobu, jako nouzovka, pro případnou katastrofu (vypadnutí internetu) a dal jsem tomuhle dnes večer tedy šanci. A musím říct, že se vůbec nejedná o nudný a předvídatelný strašení s uřvaným dítětem, ale o celkem solidní Horor, který jsem si nakonec dost užil. První hodinka, je taková ta typická ohraná nuda, ale díky skvělé atmosféře, mě to udrželo v napětí a jakmile dojde na Halloweenský podvečer s polívkou plnou jedu na krysy, začíná děsivá, krvavá jízda. Zasloužené čtyři hvězdy. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Čakal som adepta na jeden z najlepších hororov roku, dostal som mysterióznu nudu. Nestáva sa často, žeby som nejaký film preskakoval, ale tu som inak nemohol. Okrem niekoľkých atmosférických záberov a hudby tu nebolo nič, čo by udržalo moju pozornosť. A nejde ani tak o individuálny problém, ako skôr o to, že je to proste zlé. V tomto roku vyšlo veľa lepších hororov a tento oproti ním nevyniká v ničom. Možno len v tom, že sa v ňom dejú divné veci, ale film môže byť divný aj bez toho, že by bol debilný. A Cobweb debilný je. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zase závadová mládež za zdí. Měla by se ostříhat a najít si práci.. Lehce cáklá maminka chlapce, jehož malý představitel kouzelně špatně hraje uleknutí, popisuje svého synka jako někoho, kdo má great, big, beautiful imagination. Tedy něco, co tvůrci tady postrádali a když se zjeví vlasatice s přísavkami na rukou v celé své kráse, plně se to projeví. Výsledkem je halloweenská dýně, co je docela vydlabaná a vyřezaná dle zaběhnutých postupů.. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama