Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Yes Day = filmové dno a peklo v jednom. Já tedy chápu, že amíci prostě mají ve filmových komediích slabost pro kýčovitost, triviálnost a především naivnost, ovšem tato podívaná vše zmíněné posunula na takovou úroveň, že jsem prakticky po celou dobu jen nevěřícně valil oči, jaké nesoudnosti ve všech ohledech zde byli tvůrci schopni dosáhnout, a věřte, že se toho rozhodně nebáli. Jistě, k tomuto typu filmu ony věci prostě tak nějak asi i možná patří, ale sakra, v nějaké snesitelné míře, a ne v podobě, co se prakticky od prvních minut odehrává tady. Vždyť je to k poblití! Celá ta zápletka, její myšlenka, postavy, vyústění, to všechno je tak krutě retardovaný, neskutečně trapný a nepřesvědčivý, že nevím čeho tím mělo být dosaženo, ale za mě se tu jen všichni hloupě ztrapňují, jednotlivé scény se přebíjejí jen svou neskutečnou infantilností, a jestli jsem si zhruba v polovině filmu myslel, že v tom všem dál již snad nelze ani zajít, tak jsem byl velmi brzy ujištěn, že se sakra mýlím, jelikož přišla další a další a další taková scéna, že jsem se až styděl jak sám za sebe, že to vůbec sleduji, tak za tvůrce a i přítomné herce, u kterých jsem si jen pokládal otázku, co je vedlo k tomu se něčeho takového zúčastnit, protože museli i oni sami vědět, že tam budou akorát za totální pitomce a nic jiného. Já jsem zkrátka v rámci rodinné komedie na 100% určitě nikdy neviděl nic horšího, celé je to jen absolutně nesoudný humus, infantilnost, debilita, prostě před tímto filmovým hnusem budu opravdu každého hodně VAROVAT, jelikož něco tak pod úrovní snesitelnosti je snad už až nebezpečné sledovat. ()

MilkyJones69 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to přímo kinematografickou katastrofou, jenom velmi špatnou rodinnou komedií... ano dejte si dva a dva - VELMI ŠPATNOU RODINNOU KOMEDIÍ. Nemyslím, že by se jakýkoliv pokus u humor měl nazývat pokusem o humor. I přesto, že film jako celek opravdu dobrý není, rozhodně cením obsazení Jennifer Garner, která mi do role sedla. V neposlední řadě jsem kvůli nějakým extra trapným momentům vypustil trochu vzduchu z nosních dírek. Velmi slabých 3/10. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie ze světa, který nemá s realitou nic společného. Navíc taková divně rozlítaná, což může být dané knižní předlohou, každopádně groteskní vedlejší postavy jsou naprosto WTF; a když měla zápletka vrcholit, tak to na mě nějak přestalo fungovat. Možná proto, že super mega cool hudební festival si představuju jinak než tvůrci Yes Daye:) A to mi věřte, že Jenn Garner mám rád od Alias až po Juno - to prosím neberte z hlediska času (to jsem vážně tak starý? :D ), ale žánrového rozpětí. Ke konci už toho prostě bylo moc, a kardinálně z toho trčela snaha hlavně neukázat nic, co by nebylo jak z cukrkandlu. Prostě bullshit na bullshit, a ne, nejsem ochotný to vykšeftovat za příhodné poučení pro moje vlastní děti, že mít za někoho zodpovědnost může znamenat, že z vás bude mít pocit, jak šíleně ho omezujete;) No a hraje tam Jenna Ortega, což ruku na srdce, je pravděpodobně - pokud Vám film nevybraly děti - hlavní důvod, proč se díváte:) K tomu se dá dodat jen to, že obdivuju práci maskérů, protože bych nikdy neřekl, že mezi tímhle a Wednesday uplynul pouhý jeden rok. Ale zpět k věci, jelikož jsem ani o paní jménem H.E.R. až do tohohle filmu nikdy neslyšel, vidím to tak na 50%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Netflix poměry rodinných komedií je to fajn zábava s pěkným nápadem, u které jsem měl úsměv vykouzlen od začátku do konce. Na Jennifer Garner a Jennu Ortegu se moc hezky dívá a ten nápad, kdy rodiče musí na vše odpovídat Ano je poměrně fresh. Vtipné jsou vedlejší postavy ( policista, tělocvikář s kroketama a sanitářka) dobře film utíká, některé scény jsou vyloženě cool ( Párty v baráku). Pro Komedie mám slabost, zasmál jsem se víc než jsem čekal, takže mile rád nadhodnotím. S Instant Family asi nejvíc feel good rodinné komedie poslední doby. 7/10. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Jedna rodina, tři spratci, dva rodiče. První půlka docela šla, bylo to i zábavné. Druhá půlka šla průběžně dolů a všechno pokazila. Propustka do celého světa zaručena - herci všech možných národností, těžkotonážní ženy, chyběly jen páry stejného pohlaví. Možná proto, že je film i pro děti. Ale kdo ví, jak to bude příště. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama