Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

První 4 epizody naprosto skvělé ... jako kdyby Ritchie odcestoval do minulosti a dal řádnou řeč s Tarantinem, Rodriguezem, ... a dejmem tomu třeba s McTiernanem ... a bylo to vtipné, napínavé, záživné ... každá scéna má důvtip, smysl a směr ... dialogy skvělé a herci/čky úžasní ... pak to už bylo horší a dokoukáno jen se setrvačnosti a zvědavosti, jak to bude zakončeno ... celkem pak obyč ... ()

Niflheim 

všechny recenze uživatele

75 %. Ritchieho rukopis je ve scénáři nesmazatelný a úsměvně poukazuje na svá předcházející mistrovská díla. Boxování, obchod s marihuanou, soužití s cikány, přejíždění mezi kontinentem a ostrovy… Scházela mi ale lehkost ve filmařině jako takové. Střihem a prací s kamerou Gentlemani nepřináší nic svěžího, postrádám více vyřčené akce a zapamatovatelné dialogy. U leckterých postav mi přijde, že se promarnil potenciál. Neshoduju se s mnoha hodnoceními, že ve druhé půlce tomu docházel dech. Naopak, seriál vcelku dobře gradoval, vrchol měl ale v pátém díle. Dlouho se prostě zaplétalo a moc krátce a plytce rozplétalo. Bavilo mě to? Spíš ne… Jsem zklamaný? Také spíš ne… U Guye neumím být zcela objektivní, po této sérii ale znova asi nesáhnu. Faktem každopádně je, že za zhlédnutí to stále stojí a necelých sedmi hodin sledování nelituju. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ak si pozriete prvú epizódu, budete hltavo čakať na ďalšie diely. Prečo? Lebo má dobre rozložené načasovanie - mix ostrého humoru, intríg a charizmatického hereckého obsadenia. Stretnutie sveta staroanglickej aristokracie a súčasného londýnskeho drogového gangu prispieva k zábavnej stránke príbehu. Výstižnejšie je povedať, že tieto dva svety sa nestretnú, ale priam zrazia - v štýle Big Bangu. Vyniká Theo James v úlohe Eddieho (dedič drogového impéria), vo svojej novej pozícii sa vyžíva, aj keď si to nechce priznať. Brat Freddy (Daniel Ings) zahral „čiernu ovcu“ (ktorá sa nájde skoro v každej rodine) tak dobre, až vám úprimne lezie na nervy. Aj všetky ostatné postavy dokázali pritiahnuť na seba pozornosť v správnom čase. Z nich ma najviac bavil Jimmy - svojou neuveriteľnou naivitou a hippiesáckym postojom. Lenže vyzerá to tak, že budeme mať aj druhú sériu. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Miluji vypointované kydy okolo v Ritchieho gangsterkách, které zdánlivě zdržují to napětí v dějí příštím. A když to nastane tak sakra nečekanou pointou vymazlené že je! Seriáloví “The Gentlemen” se spoustou protřelých individuí, kteří suše jen tak mimochodem trousí jednu hlášku za druhou a když konají tak tedy náležitě krutě! Opět skvělé spojení humoru suše britského a krvavě násilného. Holt dobře promícháno a protřepáno!👌 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostoducha naivna "zabavka" v krasnom, prachatom pozlatku. Zial, komedialne naznaky funguju zriedka, a tak dej len obcas zachranuje pekna tvaricka, ci ina hlupunka linia. Osobne som sa najviac bavil na nevinnej dusi pestovatela travy a zvieracich najomnikoch Vinnieho Jonesa. Skoda, ze tu hra rolu mierumilovneho spravcu. Sklamanie, pretoze som ocakavat nieco v style odlahceneho Gangs of London. Som vsak v mensine. Zrejme pride dalsia seria. Hoci je Guy Ritchie majster svojho remesla, tento jeho pocin vnimam ako vyrazne slabsi. 45% ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama