Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

k212 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla totální binge jízda! A to jsem se Guyovi léta s frňákem nahoru úspěšně vyhýbala, a teď si mě zase absolutně zotročil brutálním černým humorem! PS: By mě zajímalo, zda měl Netflix genderovou podmínku, že jedna z hlavních roli musí být ženská, páč to mě teda překvapilo hodně a nakonec to Theovi a Kaye dost dobře dohromady hraje! 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Že se vyklube z pro mě na první pohled nudného seriálu něco tak úžasného jsem teda vůbec nečekal. Gentlemani jsou ale perfektní zábava, která se do diváka prvním dílem zakousne a až do konce nepustí a díky tomu jsem hltal každou další scénu na 100 procent a se zájmem jsem zapínal další a další díl. Herecky famozní (Theo James boží!), technicky ještě lepší (Ritchie má neskutečný smysl pro záběr a umí film okořenit takovými detaily, které jsou na první pohled bezúčelné, ale v konečném měřítku dělají zážitek), a co se týče napětí a vtahujícího drajvu, nemůžu seriálu nic vytknout. Okamžitě chci nášup druhé série, jelikož takový klenot jsem už dlouho nedostal. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Hodne nadhodnotená sérka! Ale v prvom rade musím uznať, že perfiš spravená! Je tu vidieť ruku A-čkového režiséra, žiadna vata, žiadny mindfuck (aby ste v pólke sérii pochopili "vo co go?", tu je to "smeč na bránu" ako sme u Ritchieho zvyknutí. Radšej sa budem venovať negatívom - 1.*totálne nímandové prkenné xichty (keď odrátam Winstona a Jonesa)- by sa hodilo viac star-face. 2.*sérka sa v trailery tvárila ako ultra18+, pritom je to uplakaná PG13 pre teens. 3.*celé je to naivné - ruku na srdce, mariša nie je zrovna komodita v záujme súčasnej mafie, ako je tu vykreslené - skôr to pripomínalo lacnú výrobu & distribúciu ukrajinského tabaku na Slovensko, kde sa zapotili akurát tak colníci. Čakal som viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned ze startu musím konstatovat, že mě seriál bavil, nehrozila mi u něj nuda a bylo mi velmi líto, že tvůrci téměř vůbec nevyužili potenciál podle mého názoru nejlepší postavy- správce, hajného a vychovatele Jeffa. Už jsem to nakousl v komentářích / recenzích k jednotlivým epizodám, ale musím znovu zmínit, že podle mě svůj potenciál nevyužil ani Guy Ritchie. Jasně, nešlo o jeho scénář, ale i tak jsem očekával mnohem větší porci černého humoru a něco víc než jen současné laciné postupy. Všiml jsem si, že se z filmů a seriálů nenápadně vytratil pojem nečekaný zvrat (nebo twist, chcete-li). Místo něj se teď všude roztahuje jeho mladší bratr z rodiny Zvratových. Tenhle týpek má křestní jméno Očekávaný a přezdívku V podstatě otravný. No, a tenhle výlupek seriál / první sérii (hlavně tři epizody v závěru) přímo ovládl, čímž mi pokazil celkový dojem. / Poučení: Nejen při záchraně rodových tradic a sídel světí účel prostředky. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se nám Guy Ritchie předvedl u   seriálu a musím říct, že velmi úspěšně. Je tak trošku pravda, že to  v těch posledních epizodách tak trošku šláplo na brzdu, ale když to vezmu kolem a kolem, je to skvělá, hláškami nařachaná zábava přesně ve stylu Guye Ritchieho, tak jak ho všichni známe. Skvělý humor, hlášky a fajn postavy. Sice ne všechny dostanou tolik prostoru a zcela upřímně, hlavní hrdina není to nejlepší na světě (tady to naprosto dokonale místo něj zvládá naprosto úžasná Kaya Scodelario) ale tak či tak je to super zábava, Sám Guy Ritchie některé epizody režíruje a je to sakra vidět!  Možná z toho nejsem odpálen úplně až do vesmíru, ale přinejmenším do stratosféry jsem se dostal. (Dal jsem pět, reálně bych asi dal 8,5 nebo 9/10, ale tenhle seriál je prostě prča a já opravdu doufám v další sérii. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama