Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (321)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Očakávania vyššie než realita, no stále je “Mariena z Východu” solídna social-krimi, ktorá by spôsobom zamotania samotnej story, severským zážitkom chcela byť, no bohužiaľ ten závan z poza oceánu, sa proste nedá z tela zmyť. Dalo sa, žiadna strata času to nebola, no tá hranica 90% je tak trošku ako žart na účet volajúceho. Čakal som atmosferickejšiu zábavu, ktorá bude viac zahalená do rúška temnoty. “Nevadí”. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NENÍ NA NÁS ROZHODOVAT, KDO A CO SI ZASLOUŽÍ. NAŠÍM ÚKOLEM JE POUZE MILOVAT…“ ///    Příběh rodiny Mare Sheehanové. Ta je detektivem na malém městě, kde je zavražděna mladá holka a další dvě uneseny. Lidé kolem jsou s těmi sračkami tak nějak spjati, do toho mají svoje problémy… stejně jako Mare. Problémům rozumíte, chápete v podstatě všechny postavy, a že je to fajn podívaná, není ani tak zásluha Winsletky (která od Titaniku uplavala kus cesty), ale všech. Prostě parádní dramatickej krimi seriál, kde se hlavní postava zbavuje kostlivců na půdě a stává se šťastnou. Snad.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Píchám mladou holku. 2.) Zajímaj mě problémy druhých.  /// Thx za titule „Petr Miklica“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Winsletka ušla vskutku dlouhou a plodnou cestu od dob, kdy prkenně pózovala s Rockem Siffredim, jenž odtehdy neušel ani hovno, na přídi apokalyptického parníku a neumětelsky lačně vyhlížela blížící se ledovec. Ze slečny Kopytové vyrostla Paní Herečka, co tuhle místy až nehygienickou vidláckou seržantku Mařku hraje tak, že vám při jejím sledování pomalu začíná smrdět z huby, samovolně se mastí vlasy, neutěšeně se zvětšuje podbradek a na zapařených nohách bují meziprstní mykózy. Ovšem pozor! I přesto všechno bába stále tak nějak zvláštně apeluje, způsobuje takovou až zvrácenou hormonální zmatenost a vyvolává neurčité seksuální pocity. Něco, jako když se vám vlastní bratr náhle vrátí z výletu z Transylvánie a nutí vás, abyste mu říkali „Milado“. Kdyby nebyla tak patnáct až dvacet let nad mou důstojnost a instalační manýry, kdo ví, jestli bych neměl na obrazovce sqrny od jogurtu. Ale dost o mě! Když zcela abstrahuji od všech těch potenciálních gerontoperverzí a parádního Katčina výronu, tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „výkonu“, jedná se o veskrze svižný, dialogově vymazlený, svěže neprobuzený a vcelku originální seroš s místy až odpudivou sociologickou sondáží do nevábných niter amerických maloměstských vypatlanců a gřusů. A navíc „takový psychologický“, jak by řekl můj proktolog. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Easttown je možná až příliš divoké městečko plné zdegenerovaných rednecků, kterým není cizí násilí, ale v konkurenci směšných krimi seriálů s nezajímavými charaktery jde o jasnou špičku. Tvůrci zručně zamotali několik případů do sebe a chytře nechávají diváka, aby šel po špatných stopách. Rodinné peripetie celému vyšetřování dodávají také slušné grády. Všemu samozřejmě vévodí Winslet, která si životem omlácenou ženu střihla ve velkém stylu. S1: 85% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zvesti neklamú...Po Hre o tróny a Černobyle tu máme ďalší skvelý seriál z produkcie HBO, ktorý rozhodne stojí za pozornosť. Nájdu sa aj miernejšie hodnotenia od divákov, ktorým pripadá obyčajný. Práve tá zobrazená realita, dokonalá psychológia a zraniteľnosť postáv vrátane atmosféry zapadákova, to sú pravé tromfy tejto skvelej minisérie. Ten najväčší je ale Kate Winslet. Jej postava je tak trochu zvláštna, navonok chladná, vnútri citlivá, ale bez debaty si vás získa. Pochváliť musím aj Jean Smart v roli jej matky, skvelá voľba. V množstve postáv sa nestratíte, všetko je prehľadné, premyslené, navonok dobre zamotané a napínavé. V scéne odhalenia vraha v jeho dome som cítil ako ma mrazí, napínavo natočené a skvelá Kate. Záver je absolútne skvelý a nečakaný. Takto si predstavujem kvalitný seriál. Čo budem chváliť..., nutné vidieť. Automaticky presúvam do svojej top 10 naj seriálov. 100%. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Podle režiséra Craiga Zobela byla Kate Winslet (Mare Sheehan) jediná z herců a hereček, která si v momentě, kdy se zrovna nenatáčelo, troufla vrátit se ke svému rodnému přízvuku. Všichni ostatní se báli, že pokud by specifický "Delco" akcent nepoužívali i mimo záběry kamer, tak by ho ztratili. Jednotliví členové štábu zároveň uvedli, že sledovat Kate Winslet, jak nenuceně a plynule přechází mezi "Delco" akcentem a svým britským přízvukem, bylo ohromující. (oli009)
  • Jean Smart (Helen) požádala kostýmní výtvarnici o všití vycpávek na boky a zadek do svých kostýmů, aby vytvořila autentičtější podobu starší ženy. Kostýmní výtvarnice z této žádosti prý byla nadšená, protože po ní herečky nikdy nic takového nežádají. (oli009)
  • Hercům byly nejdříve zaslány scénáře jen k prvním šesti epizodám. Producenti totiž chtěli, aby se herci snažili uhádnout, kdo je vrah, ještě předtím, než obdrží scénář k závěrečnému dílu, čímž si chtěli ověřit, zda je konec skutečně nepředvídatelný. (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama