Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Van Dammovi dlouhé vlasy odvedli lepší herecký výkon než samotný Jean-Claude za celou svou kariéru. Ovšem toto není jediné plus tohoto filmu. Koukat se totiž na choreograficky skvěle nasnímané akční scény je stejná pochoutka jako svíčková od mé babičky. Právě akce dělá z tohoto filmu mírně nadprůměrnou záležitost. Navíc se mě líbí i ten námět. Představa, že si vyberu českého poslance a pak ho naháním s bouchačkou v ruce není vůbec špatná. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jo honit bezdomovce po hřbytovech a sem tam si na ně vystřelit když je zasáhneš tak si skončil a máš prachy když ne no co se dá dělat máš je stejně...náplň práce dobrá jen se to vymklo z rukou ---pátračka po zabitém otci nějáké ty slzy--TO SOU VŠECHNO SRAČKY KETRÉ MĚ UŠ NUDÍ SE OPAKOVAT. Je to samá nepochopitelná cukrovinka prostě Vandam udělá ze žvejkačky bombu tak to u něj bylo a bude ... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Na tento nepodarok by Woo určite najradšej zabudol, niektorí fanúšikovia možno tiež, no mne sa to celkom páčilo. Základný nápad nebol zlý, no totálne zlé spracovanie z neho spravilo len ďalšiu zabudnuteľnú akčnú minijazdu. Nechápem pointu spomalených záberoch, ktoré zmierňujú rádius akčného zážitku na minimum. Pri najnovších seagalovkách by som to chápal, ale Van Damme sa ešte vedel obracať dosť slušne! Aj keď práve zaňho by som dal aj za štyri, proste sa to nedá. 65%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice je to dobrá akční podívaná a Jean-Claude Van Damma mám rád, nebo tedy lépe řečeno měl jsem rád hlavně jeho starší filmy, ale tady je to dost přitažené za vlasy. Zápletka by ještě ušla, v té době ještě celkem neokoukaný příběh, kdy si zbohatlíci zaplatí za lov lidí, ale Woo až moc tlačil hlavně na speciální efekty (všechny ty výbuchy, nekonečné zásobníky) až to místy vypadalo trapně. Nevím, co to měli chlapci za kulky v těch samopalech, když po něm stříleli z motorek či vrtulníku (myslím ty obyčejné poskoky, ne lovce), ale zem a stromy vybuchovali jako by drželi v ruce bazuky – v dětství bych jim to možná žral, ale teď už jen kroutím hlavou. Znám ovšem lepší akční filmy, než byl tento, takže dám i tak slušných 60%. Jinak některé hlášky byly skutečně super. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Kdysi byl člověk na lovu životně závislý, ale v poslední době se z něj stala už jen zábava pro několik šílenců. Jenže když už máte doma trofej ze slona, tygra a medvěda, tak vám zbývá skalp jediného predátora... John Woo se svého prvního Hollywoodského filmu zhostil i přes silné zásahy producentů ve velkém stylu. Jedná se hlavně o perfektní choreografii, které snad podléhaly i Van Dammovy kadeře a kapky krve vylétající z padouchů. Navíc se Woo mazlí s každým záběrem a dokáže tak z vizuálně zajímavého New Orleansu vytřískat úplne maximum (hřbitov, sklad cirkusových kulis). Každý druhý záběr je Woova klasická zpomalovačka, ve které Van Damme efektně pohazuje vlasy jako největší drsňák pod sluncem. K tomu je tady fajn hudba a super záporáci Vosloo a Henriksen a jako třesničku na dort dostane pěstí i jeden had:-) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Film byl prostříhán o 20 minut poté, co John Woo nedokázal snížit počet mrtvol tak, aby film zbavil ratingu "nepřístupno do 17 let". [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Film měl původně skončit honičkou na lodích. (KucC)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama