Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (410)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Škoda. Autoři vymysleli spoustu vtipných postaviček a vypustili do světa trailer(y), na nichž to vypadalo, že to všechno bude děsná sranda a že to není vůbec myšlený vážně. Zdá se však, že to tvůrci mysle vážněji, než nám dávali najevo. Vyjma trojice bratrů - naciostů, sadistů, nihilistů tu nemá nikdo více jak 2 vtipné výstupy. Akce je místy opravdu dost drsná a nějaké odlehčení by jí prospělo. Bohužel. POstav je navíc ve filmu opravdu hodně a vzhledem ke krátké stopáži protstě pochcípaj rychleji, než si přestanete plést Bena Aflecka s Ryanem Reynoldsem (jako můj soused v kině). Sejmi Eso mohla být jedna z nejlepších akčních komedií všech dob. Takhle je to jen další filmové zklamání. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Clint Mansell: 1. Surveillance (I-Spy and the FBI) ,2. Yo'te Queiro (Oh Ma Corazon) ,3. Smokin' Aces' ñ Its Buddy's WorldÖ ,4. Three for the Roadkill ,5. Welcome to Tahoe! ,6. Shellshock (Another Day, Another Dollar!) ,7. Aftermath (Body Count) ,8. Dead Reckoning ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý Akční Film, který má skvělý příběh o 5 nájemných vrazích, kteří mají stejný Cil.. Nakonec se všichni sejdou v jednom Hotelu a o cíl se Poperou! Byl to neuvěřitelnéj skvěle sestříhanéj Masakr, který by měl obsahovat snad každý Akční FILM! Reynolds se na roli Policajta kupodivu hodil skvěle! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdo všechno se neuchází o jedno prohnilé srdce? Policajti, lovci odměn, nájemní vrazi a další složky a co mě na tom nejvíc překvapuje? Že jsem několikrát prohrabala svůj filmový sortiment tam a zpátky (nejhorší je, když nevíte, na co máte zrovna chuť) a tohle Eso se tak vytrvale přisíralo, že jsem ho tedy nakonec sejmula a jak to není můj srdcový žánr, musela jsem uznat, že ten film byl vážně docela k světu. 3,5 *. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ts, to byl ale divnej film. Žánrová rozpolcenost nebo spíš nezvládnutost, způsobená velmi pravděpodobně i příliš dlouhou stopáží, kterou už nebylo čím vycpat, a tak se začalo vymýšlet a "dodávat nové rozměry", je největší, a zcela fatální chybou. Sbírka velmi různorodých postaviček (a jejich přístupu k "práci") je velmi vyvedená a akce vůbec evidentně režisérovi svědčí. Jakmile ale dojde na nějaké pozadí příběhu, je po radosti. Ano, budiž chvála za to, že se tvůrci pokusili vysvětlit, "kdo co proč". Ale míchat hodně odvázanej a slušně černohumornej killing spree s existenciálním dramatem (spočívajícím takřka výhradně v detailech naprosto odporného vyfetovaného Pivenova ksichtu a věcech na to bezprostředně navazujících), Lynchem (úchylové v lesní chajdě nebo seňor Acosta) a love story s Aliciou Keys v hlavní roli, to by chtělo trochu onačejší práci. Pokud vůbec připustíme, že by něco takového vůbec mohlo fungovat:P A to ani nemluvím o úplném závěru filmu, pro který prostě nelze mít slov:P Vidím to přinejlepším na 50%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Jedna z nejtěžších scén filmu byla ta, ve které Ben Affleck při kulečníku potopí černou kouli a potom pokračuje v monologu. Točila se více než 20x. (xjane)
  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama