Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

První generace superhrdinů se skoro sto let starala o to, aby byl svět v bezpečí. To samé se teď očekává od jejich dětí. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (65)

verbal 

všechny recenze uživatele

Táta Úžasňák skutečně mele Duhu a je natolik kýčovitě slizce supersprávňácký a morálně ukokotvený, až se vám při pohledu na něj svévolně zasouvá do prdele pravítko, škrtí vás pyjonýrský šátek, ze stromu na vás zoufale mňouká uvízlé koťátko a vedle televize se úchylně chichotá Eman Cunt, přičemž každou chvíli rozevře sepraný šedý baloňák se sqrnami od jogurtu a přímo před xichtem vám zabambelá kategorickým imperativem. Děsivé až xblití! Nasraně druhé se však zase jednou objevila ne až tolik rakovinotvorná omalovánka pro dyslektiky, laděná Mrvelu navzdory do Uočmenů a Dérdebila, s alespoň trochu komplexním a docela záživným dějem a s odkazy na doby vzniku prvních berliček pro mentály, která není prvoplánovou reklamou na rasistické protěžování negrů ani zjevným podprahovým programovačem Marxjugend na nové světopořádky.  A co na to hloupé děti a dospělí rozbíječi atomů krumpáčem? „Eeeeeeee, nuuuuda, pořád to někam skáče, dělá mi to bordel v müsli a nemá to ani vesmírnou Bubuhlavu, ani Kapitána Senegala, ani nemenstruující Pičwandu, a dokonce ani jediného agenta světospásné organizace s názvem S.erious H.omo I.diots E.liminating L.earning and D.iscretion. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trošku old school superhrdinský seriál,který je sice řemeslně zvládnutý na jedničku (i když to už je standard) a obsazení není úplně špatné,ale jinak nemá moc co nabídnout.V jednu chvíli už mi těch správňáckých keců o kodexu přišlo moc a úplně jsem nechápal,že by raději všichni pochcípali,nebo si nechali přinejmenším pobít rodinu jen proto aby byl dodržen kodex (v tomhle jasně vede Josh Duhamel,jehož postava mě děsně iritovala prakticky od začátku).Naštěstí je tu druhá dějová linie z minulosti,která je jednak lepší než ta "superhrdinská" a druhák postupně osvětluje nejen origin celé partičky,ale hlavně i to proč se chovají jak se chovají,včetně již zmiňovaného kodexu.To nakonec dělá celý seriál pochopitelnější a méně otravný...50% ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Je to průměr. Něco mě bavilo, něco méně. Většina postav je mi hrozně jedno a to je špatně. Dějová linka v přítomnosti je strašně prostá a vlastně se v ní nic moc nestane. Dějová linka v minulosti byla sice o poznání dobrodružnější, ale v konečném důsledku byla taky prostá a nic extra se v ní nestalo. Což se dá říct i o finále série. Jako není to úplně blbý a vyložených nesmyslů se nedočkáme, ale není to tak úplně zábavný a zajímavý. Díky docela rozumné stopáži to naštěstí příliš nenudí. Vizuálně seriál vypadá taky dost dobře. Nejsou to sice The Boys, ale vizuálně je to určitě nadprůměrné. Seriál bych asi doporučil jenom v případě, že nemáte co jiného sledovat, ale rozhodně to nejsou žádní Watchmeni, The Boys ani se to nepodobá žádnému "jinému" superhrdinského seriálu. Je to zkrátka něco jiného svým vlastním způsobem, ale bohužel zcela průměrného. 3* 50% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela jistě nejde o alternativu k The Boys, takže pokud je někdo zklamaný, nejspíš za tím stojí poměrně zcestná očekávání. Jupiter's Legacy má mnohem blíž k světu Watchmen nejen díky realističtějšímu zasazení postav do běžného světa, ale také díky dospělejšímu pojetí. Akčních scén není mnoho a vůbec to nevadí. Hodně se mluví a jde se pod kůži postav i vztahů mezi nimi. Méně akce je i díky tomu, že jedna z dějových linek se odehrává ve třicátých letech a ukazuje nám jak vznikli první lidé se schopnostmi. Odtud se v poměrně krátkých intervalech skáče do současnosti, kde se řeší morální a etická dilema, sledujeme názorové neshody nejen mezi dvěma generacemi superhrdinů, ale především rozpad původní šestky "vyvolených". Hodně se mluví, ale protože jde o originální přístup ke komixové tématice a je to dobře napsané, mě osobně se to líbí. Ovšem chápu i mladší ročníky, které zívají nudou. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ono je to v dnešní době těžké, když přijde zrovna Netflix se superhrdinským seriálem s bandou přestárlých, rasově, genderově i politicky do puntíku vyvážeńych wannabe avengerů, kteří ale do superhero žánru nepřináší nic nového ani inovativního, právě naopak je to pořád to stejné dokola (oheň, supersíla...). Příběh je nudný, některé efekty jsou skvělé, ale jiné zase směsné (jak se jim povedl takový markantní kontrast, to nepochopím), dialogy jsou umělé až hrůza a řešit první tři díly rodinnou linii místo pořádné akce taky není v tomhle žánru úplně oukej. Nedokoukal jsem do konce, nemám čas ztrácet čas. Fraška a propadák a zdejší hodnocení silně nechápu... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě popíjí Sheldon Sampson (Josh Duhamel) v jedné ze scén české pivo Pilsner Urquell. (EMMY)
  • Proměnit Tylera Manea v Blackstara zabralo vždy asi tři hodiny. (ČSFD)

Související novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (více)

Reklama

Reklama