Reklama

Reklama

V roce 2552 bojují lidé na planetě Madrigal o nezávislost na Zemi. (SkyShowtime)

Recenze (61)

chrustie 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl celkem slušný, až na občasné toporné animace postav, hlavně třeba při skocích (tam si mohli dát více záležet, jelikož třeba sparťani ve skoku vypadají jak šimpanzi v zoo). Po negativních recenzích, jsem mile překvapen a jako hráče všech dílů Halo (až na tragickou pětku), mě to nijak neuráží. Uvidíme, co bude dál 🙂. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// To nejdůležitější - tedy akce - je tady zároveň to nejmarnější. Drama v pozadí připomíná horší Expanzi, výpravou je to možná ještě níž, a co se obsazení týče, i blbá Nadace od Appleu na tom byla líp. Po relativně lákavých trailerech tak přichází veskrze znechucení, a do dalších epizod bych se musel hodně přemlouvat. 3/10 ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hry nehraju, takže nejsem zatížený srovnáváním. Zatím se to jeví jako vcelku přímočará záležitost, která funguje jen tehdy, pokud se tvůrci nestaží moc špekulovat a vymýšlet nějaká IQ esíčka. Intro s přepadením bylo působivé, vizuál je až nečekaně dobrý...i když to pořád stojí ranec, tak se dnes dá opravdu čarovat. Nevím vlastně o čem by to mělo být, ale v rámci první epizody je načrtnuto několik zápletek, které na mě zatím moc velký dojem nedělají. Ale určitě nebudu soudit tak brzy a dám tvůrcům příležitost se ukázat. Horší než Nadace, to snad nebude. Co se týče obsazení, tak pokud má být hlavní role Chief, tak zatím moc charismaticky nepůsobí, ostatně stejně jako většina ostatních herců, ale to se může časem změnit. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fanoušek celého Halo světa jsem v rozpacích. Ano, první díl nabídne výborné momenty (třeba nástup Spartanů), dále i akce potěší (a ta samotná krvavost navíc má něco do sebe). Bohužel jsem ale zklamaný po stránce příběhu (čekal jsem to...bohužel). Místy hrozivý kasting, nepochopení předlohy (hned v prvním díle si Master Chief sundá helmu....a ukáží přímo jeho obličej? jako vážně?) a též jednotlivých postav. Aspoň ten vizuál to zachraňuje, ikdyž se najdou úsměvné momenty (třeba ty CGI zbraně). Zatím tak maximálně 6/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Energetický štít Master Chiefa (Pablo Schreiber) při přestřelce zkolabuje pod zátěží a Master Chief je donucen se dočasně ukrýt, aby se štít zregeneroval. Jde o odkaz na herní mechaniku dobíjení štítu a seriál dokonce používá stejné zvukové efekty pro dobíjení štítu jako hry. (spacemaster)
  • Plazmová pistole mimozemšťanů, kterou Master Chief (Pablo Schreiber) použije k zastavení jednoho z útočníků po výstřelu, vypouští páru stejně jako ve hře. (spacemaster)
  • Můžeme zde vidět head-up displej uvnitř Master Chiefovi helmy, který je prakticky identický jako ten ve hře. (spacemaster)

Reklama

Reklama