Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská armáda naverbuje malou skupinu vysoce vycvičených vojáků, aby během druhé světové války zaútočili na nacistické jednotky za nepřátelskými liniemi. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (127)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z hlediska žánru vše, co by měl divák očekávat. Nenáročná a přesto napínavá zábava, tedy pokud se divák s tou bandou šílenců ztotožní, co má švih, akci, a mrtvých více než v RoboCopovi. Kdyby nešlo o druhou světovou válku, napsal bych, že zabíjení nebylo už tak dlouho zábavné. Na druhou stranu zařvali především náckové, tudíž smích při jejich kosení lze odpustit. Jedny z nejlepších pak byly, z hlediska konverzace, scénky s Marjorie a Henrichem Luhrem. Nechat zarůst Cavilla bylo chytré, mohl se tak oprostit od svých nejznámějších postav se Supermanem v čele. Na velkém plátně by to muselo být ještě lepší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…OPERACE, KE KTERÉ JSTE BYLI PŘIDĚLENI, VYŽADUJE NEMILOSRDNÉ MUŽE, KTEŘÍ BEZ VÁHÁNÍ PORUŠÍ VÁLEČNÉ KONVENCE…“ Kdysi dávno (kurva opravdu dávno!) jsem hrál na PC hru Comandos. Proč to píšu – tady si totiž často připadám, jako v tý hře! Jednoduchý plánování, akce s pár muži (a jednou ženou), mrtvoly, krev. Ne, není to špatně – jen… prostě žádnej mimořádnej biják nečekejte. Je to fajn, Ritchie baví tím svým ftipem v absurdních situacích i svojí tvůrčí invencí, herce to očividně baví (nejvíc snad Ritchsona!), Til Schweiger má zase fajn roli… a nejzajímavější na tom, že se to takhle klidně mohlo odehrát. Prostě taková akční jednohubka!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na knize „Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Force Desperadoes of WWII“, kterou napsal Damien Lewis v roce 2014. 2.) Příběh je o skutečné válečné oparaci s názvem „Postmaster“. 3.) Thx za titule „massa1970“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tohle Guyovi vážně nevyšlo. Sázka na Quentinovo Bastardy spojené s Guyovo Gentlemany mi prostě nesedla. Celý film je jedno velké klišé za druhým. Vše působí jako zkopírované, nenajdete tam ani jeden originální nápad, hezký kamerový záběr, cool scénku nebo cokoliv, co by vám mělo utkvět v hlavě. Za týden si na tento film už ani nevzpomenu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak keď prižmúrim obe oči, tie 4* si to odnesie, inak ale popravde sklamanie. Čakal som oveľa viac akčnú režbu. Nato, že má film 2 hodiny sa tam hlavne kecá, kľudne by som si vedel predstaviť vypustiť určité časti. Nemcov sa naša partička  nazabíja dostatok, nie je to  však dosť strhujúce. Vidíme to hlavne vo finále, kde sa proste chodí, strieľa, bojuje so sekerou, ale vám to je tak nejak jedno. Postavy fajn, ale je ich toľko, že priestor dostávajú dosť málo. A to dokonca aj tie hlavné. Natočené krásne, soundtrack super a rozhodne v Žánri chýba komédia. Dráma teda ani pri najmenšom, to sa niekto sekol. Baviť to baví, ale mohlo to byť oveľa lepšie. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovější snímek, který Guy mohl poslat na naše obrazovky a nejlepší rozhodnutí, že se to vyhne kinům. Je to dobrý (v rámci pirátské projekce v pohodlí pracovního sedla online během směny) ale platit bych za to určitě nechtěl. Akce takového rozsahu, že její důležitost zapomeneš ještě v průběhu filmu, spolu s postavami, které si nezapamatuješ jak jménem, tak jejich významem pro film celkově. Jediný co víš je to, že je tam Cavill, Reacher a silný pocit, že to mohlo být skutečně dobrý. Více shrnuli kluci v Moviezone. Je to zbytečný film, který Guy to nenatočil pro lidi, jakožto spíše pro sebe, což mu nemůže mít nikdo za zlé. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie začalo 13. februára 2023 v Antalyi v Turecku a skončilo v apríli 2023. (Arsenal83)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama