Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by si film zasloužil až tak nízké hodnocení. Melissa je ve své roli skvělá a je fajn vidět ženy v jejich padesáti letech jako superhrdinky, protože dokazují, že ještě nepatří do starého železa, ale pořád tu páru mají. Místy jsem se opravdu upřímně zasmála, hlavně u Melissy a jejích hlášek. Pár věcí mi tam ale přišlo trapných a přes čáru. Například jedení syrového kuřete (věřím, že to byla želatina nebo něco, ale fuj) a Jason Bateman jako poloviční krabí muž, to mohli úplně vynechat, nebo mu dát něco jiného, co by nebylo až tak utápějící a trapné. Moc mi tam ani ze začátku nesedla Octavia Spencer, klidně bych si tam představila třeba Violu Davis, ale postupně při sledování jsem si na ní zvykla. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Slaboučký pokus o komedii, který chce těžit humor vlastně jen z toho, že hlavní hrdinky nevypadají jako typické superhrdinky, ovšem ani to mu nejde. Říkal jsem si, o kolik lepší to mohlo být, kdyby scenárista (a režisér v jednom) schopnosti nenadělil Melisse McCarthy a Octavii Spencer, nýbrž dívkám, které hrály jejich mladší já a které byly v porovnání s tím vším, co přišlo později, doslova výborné. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nevkusná superhrdinská komedie, ale pokud jste ochotní / schopní naladit se na tenhle velmi trapný styl humoru, částečně to funguje. Ostatně obě herečky v hlavních rolích jsou obecně řečeno talentované, takže umí ty fóry podat jakž takž funkčně, ačkoli se to celé blíží k hranici demence. Zdola. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy a její humor měl svoje chvilky třeba ve Špionovi, ale to především proto, že jí oponentem byl Jason Statham a vysloužil si tím filmem jednu z nejlepších rolí v jeho kariéře. Ale když se režie chopí dvorní režisér Melissy, která nemá moc co by víc nabídla, tak je to hlavně o ztřeštěnosti, občasné trapnosti a celkově extrémnímu šílenství, bez kterého by se její filmy jednoznačně neobešly. Zasmál jsem se, kecal bych, když bych řekl že ne, ale znova bych to teda vidět nemusel. Jason Bateman v jeho roli je asi jeho nejtrapnější role, kterou kdy natočil. Na natáčení musela být asi fakt sranda, jinak moc nechápu proč nás těmito filmy někdo trestá? ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Pustil jsem to na bytě u kámošů a na otázku: "Co to je?" odpověděl: "Film, který nás teď dvě hodiny bude srát." Přesně to se dělo, ale když se divák povznese nad samotný fakt, že nikdo z tvůrčího týmu se ani trošku nesnažil a divákům je tak nabízeno komediální dno, tak film nabízí i jistou vrstvu, která přivádí k údivu. Přijde mi až zarážející, jak nevtipný tento odpudivý počin je. Melissu McCarthy jsem měl za vyžranou afektovanou prasnici vtipkující o své vagíně, ale překvapilo mě, jak tahle debilní kunda postrádá jakýkoli práh studu. Aristoteles napsal, že schopnost jedince stydět se, je pro běh obce zcela zásadní a "člověk", který toho schopen není, musí být vyobcován. Melissa bezostyšně udělá zcela cokoli. Překvapuje mě, co je schopna odříkávat za repliky a jak je ochotna se nechat vyobrazit. Je to hloupá tlustá paní, která si myslí, že  když ze sebe bude dělat úplnou píču a bude nechutná, tak si získá smích obecenstva. K tomu se váže fakt, že ta velkoprostorová kunda ve filmu žere syrové kuřecí (několikrát) a má crush na chlapa, co má místo rukou krabí klepeta. Její charakter má být nemehlo, ale zde to nefunguje a Melissa si získává jen antipatie. Přesto je podivuhodné, jak nechutný se tento počin odvážil být. Slyšel jsem, že tyhle sračky produkuje Melissin manžel, kterej ji obsazuje do hlavních rolí. Podle mě ji ten chlap nesnáší. Jinak by snad nedovolil, aby se ukazovala v takovym světle. Kdybych jí chtěl ponížit, napsal bych film přesně takhle. Ona by do toho šla, protože je vypatlaná, neuvědomujíc si, jakou ostudu si udělá. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)

Reklama

Reklama