Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Pán času

Pán času (2005)

Úžasný, bláznivý, chytrý, šílený, vtipný, okouzlující, neočekávaný, geniální, smutný, krásný, bezkonkurenční, nemožný, legendární, cool - takový je příběh o Pánovi času, posledním svého druhu, který cestuje prostorem a časem ve své TARDIS s pozemskými společnicemi a zažívá neskutečná dobrodružství, při nichž mnohokrát zachrání nejen Zemi, ale i celý vesmír před zánikem; a vlastně i Doktor samotný. Doktora si prostě musíte zamilovat a pokud ne, vaše škoda. Co mám nejraději na devátém Doktorovi - jeho nepřekonatelný úsměv, když dostane nějaký geniální nápad, na desátém - všechno!, ale asi nejvíc jeho Conversky v kombinaci s oblekem a jeho hlášku "Allonsy!" a na jedenáctém (na jehož inkarnaci jsem si dlouho nemohla zvyknout, ale nakonec i jeho jsem si oblíbila) - jeho společnice a jeho cool motýlka :D A na závěr pro pobavení moje nejoblíbenější scéna.

Přátelé

Přátelé (1994)

Ano, po prázdninovém Friends-maratonu můžu s čistým svědomím říct, že jsem viděla všech 235 dílů :-) a jen zírám, kolik jsem jich viděla poprvé. Pro mě bezkonkurenčně nejlepší sitcom, jaký kdy vznikl. Nesmrtelné hlášky, osudy hlavních hrdinů, se kterými není možné se aspoň částečně neztotožnit a skvělá zábava od prvního do posledního dílu. Tisíceré díky za Chandlera, Monicu, Joeyho, Rachel, Phoebe, Rosse i všechny ostatní.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Já osobně se od tohoto seriálu nemůžu odtrhnout. Případy, které řeší oddělení okrajových věd FBI jsou hodně zvláštní, nekdy přímo šílené - ale jakmile nastoupí dr. Bishop se svými úžasně nemožnými (nebo nemožně úžasnými?) hláškami, všechno je zase v cajku - a mnohdy z nich až běhá mráz po zádech, děj houstne od první epizody čím dál více. Po zkouknutí všech již do světa vypuštěných dílů mi nezbývá než napjatě očekávat, jak to všechno dopadne a doufat, že se to nepodělá nějakým zhovadilým koncem. Edit po dokoukání poslední, páté řady: Tak závěr naštěstí zhovadilý nebyl, ale ani nijak zvlášť výjimečný. Ale v rámci možností důstojný, avšak očekávatelný.