Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Rivalové (2024) 

Ale fuj. Netflix produkce? Jedna hvězda za sportovní tématiku. Pominuli vše ostatní, co je špatně, Zendaya se do role tenistky brutálně nehodí.

plakát

Hra na vraždu (2023) 

Tak to bylo hodně špatné. Jeden z těch filmů, z kterých opravdu fyzicky bolí mozek.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Dunu pochopil pouze Lynch. Chcete ikonické scény s pískem? Pusťte si raděj Šíleného Maxe. Nebo dokument z pískárny.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Problém obecně této tématiky je, že děj nemůže být chytřejší než jeho tvůrci.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Série 2 (2024) (série) 

Tak je to místy o krapánek menší jízda než v první sérii, ale v rámci české seriálové tvorby stále naprostý nadprůměr. Druhá série se asi docení až časem. Srovnává se s Mostem, ale Brno nabízí vyzrálejší humor. Kde se v Mostě muselo našlapovat po špičkách po tenké červené linii, v Brně se Prušinovský nemusel ohlížet vůbec na nic, a jde to vidět a je to dobře. Další série bude?

plakát

Pickupeři (2023) (seriál) odpad!

Protagonisté působí jako naprostí tragédi, na druhou stranu cítím z režie zaujatost a cíl ty kluky zesměšnit. Např. scéna s agresivním bývalým přítelem, chtěl bych vidět tvůrce pořadu, jak by si s touto situací v reálu poradili (neznámá holka, agresivní namakané hovado možná s kudlou v kapse). Jako dokument je to naprostá fraška. I vcelku škodí, na bandě totálních exotů navozuje dojem, že oslovit v reálu ženu je obtěžující a špatně.

plakát

Outlast (2023) (pořad) odpad!

Problém tento srandy je, že očividně nejde o reálnou reality show, ale pouze show podle scénáře, a to velmi špatného, navíc se špatnými herci. Přijde mi, že se to snad ani Netflix nesnaží maskovat. Některé momenty a zvlášť reakce jsou vyhnané do totálního absurdna. Popcornová show pro slaboduché.

plakát

Il Boemo (2022) 

Plus za rozpadlého Dyka, královské hovno v porcelánu a malého Mozarta (ano, ne Rosického). Mínus za to nekonečné kdákání (taky bych po dvou hodinách skočil z balkónku). A malé bezvýznamné plus za to, že Ital mluví Italsky, Němec Německy a Čech po našem. V tom by se filmařský mainstream mohl do budoucna inspirovat. Není nad Hitlerjungend v zákopu, kde na sebe pořvávaj Hej, kamon, Gintr, šůt, šůt, det ívl bástrd.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Za mě zatím nejlepší díl z první trojice, který konečně má emoce, koule. Nejnižší hodnocení nechápu, nicméně originál jsem nehrál. Tak asi budu jednou muset, pro porovnání. Nebo jsem jen málo xenoantihomo. A to jsem doteď měl pocit, že v rámci woke ideology jo.