Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Sabotáž (2014) 

Ultimátní krávovina, která se svou drsňáckou image snaží maskovat naprosto dementní scénář, nefungující chemii postav, špatné dialogy a Arnolda v roli, na kterou nemá herecky ani fyzicky. Přitom Ayer je slušný režisér a akční scény, kterých je - s přihlédnutím k nadupaným trailerům - ve filmu nečekaně málo, mu jdou skvěle od ruky. Děsím se nového Terminátora.

plakát

Jízda švárů (2014) 

Další veleprůměrnost ve veleprůměrné filmografii veleprůměrného Tima Storyho.

plakát

Konzultant (2013) 

Aneb jak 117 minut mluvit, mluvit, mluvit a neříct v podstatě vůbec nic. Významově vyprázdněná blbost, kterou před odpadem zachraňuje pouze její vizuál.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Naturalistická válečná freska, vztyčující prostředníček všem idealistickým báchorkám o hrdinech v nablýskané zbroji a jejich srdíčkových koncích. Ok, konec se patosu úplně nevyhnul, předcházející hodinová jatka ale z paměti jen tak nevymažete. Hollywood vyplivl po delší době syrový válečný film, který nesmrdí prachsprostou verbovačkou. Bravo!

plakát

Plán útěku (2013) 

Dva chlápci, které neudrží žádné vězení, přičemž jeden z nich vypadá, že už neudrží ani moč a myšlenku. Přehlídka bývalých akčních hvězd, všech myslitelných filmových klišé a 50 Centa v roli brejlatého uber-hackera, co má problém poskládat jednu souvislou větu. Nebýt Slye s Arnoldem, jdu ještě o hvězdičku níž.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Triumfální zakončení jedné z nejlepších filmových trilogií všech dob. "It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me".

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Ten veletrapnej druh pořadu, kde se směje očividně sjetý režisér (nebo co to je za chlapa za tím stolkem), samotné osazenstvo partičky i (zjevně) zaplacení diváci. Akorát vy u televize zvažujete, kolik sekund to ještě vydržíte. Trapas..

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

Pořád čekám, kdy přijde Karel. A Honza Párek se stal okamžitě etalonem pořadu.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Sterilní, bezkrevné, ubíjejíci - typický příklad filmu, který není natolik dobrý, aby bavil, ani natolik špatný, abyste se jeho blbosti aspoň mohli zasmát. Hodina a půl extrémní nudy.