Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Poslední recenze (2 444)

plakát

Boy Kills World (2023) odpad!

Boy kills brain aka Kill DeBill. Tak tady čtu, že prý trvalo dlouhých 8 let, než se tento sqost dostal do produkce. No ani se věru nedivím a myslím, že by určitě nebylo na škodu, kdyby to trvalo ještě tak dalších 800. Satanžel se však po osmi letech samozvaný otylý rešeržér Mořic asi konečně naučil pořádně kouřit žluklé majitele studií, a tak spatřil světlo světa peklotyčně přitroublý, rakovinotvorný pičoid, určený převážně pro náctileté mentály s ADHD, paralympijské reprezentanty v hodu rozštěpem a možná pro pár nejpohlupavějších smažanů degenerativních počítačových her. Nechápu, jak tohle někdo mohl zacvakat, ani účast některých poměrně profláklých držek. Jedná se totiž totálně retardované revue nezáživných, sáhodlouhých, do úmoru repetitivních a špatně natočených rádobyakčních demencí, obalených naprosto IQcidní vatou, k čemuž „scénář“ patrně načmárala pokřiveným prstem namočeným do nutely nějaká těžká mozková dysfunkce. Ale nepochybuji, že ta si teď s Mořicem dozajista poplácává po ramenou s tím, jaxe jim ty oligofrenní rejdy děsně povedly a jak byly parádně vychlazené. No, i pro pár zdejších proletářských pacientů zjevně byly, každé zboží má holt svého tupce, a já se zase pomalu začínám bát vycházet ven.

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

Dechberoucí festival perverzních nápadů Jirky Milera. Je prostě démon, anebo v předraqovém věku jede na nitru! Další pokračování jeho postapoporna s postiženými z australského automotoklubu je skvělou ukázkou toho, že i dnes, v dobách odporných digitálních mrdníků, může být film technicky dokonale moderní, a přitom stylem dokonale staroškolský. Už dlouho jsem neviděl něco tak nádherně natočeného, s krystalicky čistým obrazem, famózní kamerou, fantastickými exteriéry, mrazivou hudbou a třemi prdelemi úchylně perfektní až nádherně zvrácené analogové akce s minimem omalovánek. Jirka dokonce dokázal i další neuvěřitelnou věc, a sice, že filmu skoro neuškodil ani prkenný pozér Homothor, kterého Pan režisér dokonce donutil i párkrát nakrabatit čelo. Anebo to možná bude spíš tím, že toho Dementa, boha hromü, ve skutečnosti hrál skvělý velkobritský herec Mark Gatiss. Vcelku zajímavou markantou posledních dvou dílů se jeví to, že ústřední postava je tam de fuckto úplně k hovnu. Tudíž tak jako v předchozí Fůře na cestě zcela zbytečný Tomáš Tvrdýy jen tak celou hrací dobu nepodstatně čuměl jako tvrdé „y“, i tento díl by se klidně obešel bez obskurně odporné Aničky Krejčí – Radostné, která tu s očima na spáncích jen tak bezradně čumí každým po jiné mouše a sem tam prostě vystřelí jazyk a nějakou slupne, zatímco všichni ostatní mutanti, postapo potrati, animální hovada a jiné obludy parádně rozjebávají obskurní vehikly a vzájemně se brutálně koxují. No, rozhodně by jeden musel být řádně ozářený, aby uvěřil, že z takové zrůdičky by někdy mohl vyrůst seksy Theronovic Karlík! Ovšem to z mé strany není vůbec žádná výtka, byl jsem tou vizuálně dokonalou hn - hnn – hnnnnnn banalitou naprosto oblažen a uchvácen, až jsem měl po skončení chuť narazit volant i na vytuněnou dvouventilovou sekačku Stiga a s nějakým rozeným invalidou či retardem brutálně rozjezdit bankr na nejbližším golfovém potratišti.

plakát

Rivalové (2024) odpad!

Dva veskrze ohyzdní semibinární zbuznělci se dvě hodiny snaží ňoumovitě nasoukat rukojeť tenisové rakety (tolik ke „sportovnímu“) do slizké a totálně prkenné cigošky Zendáji, která je i při tom hendykepu zcela mimo jejich ligu, anebo prostě jen perverzní úchyl, a z umpire jim ty tolik „progresivní“, obskurní pydlošousty píská žužučerný tranzistor. Na takové studii vyšinuté panseksuality šeredných parafilních minorit by samozřejmě nebylo nic špatného, kdyby to ke všemu tomu deviantnímu homoneštěstí nebyla navíc totálně přitroublá, plytká a nudná pozérská sračka s buzerantským střihem a nehtorvoucí hudbou, určená výhradně pro latentní i ven vyšlé homoseksualisty a jiné seksuální dezorientáty z degenerace Z, v níž se všichni aktéři chovají jako naprostí labilní kokoti.

Poslední hodnocení (3 226)

Boy Kills World (2023)

odpad! 30.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

28.05.2024

Rivalové (2024)

odpad! 22.05.2024

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)

20.05.2024

Svatá (2024) (TV film)

19.05.2024

Abigail (2024)

09.05.2024

Kate (2021)

07.05.2024

Godzilla Minus One (2023)

06.05.2024

Havěť (2023)

05.05.2024

Reklama

Poslední deníček (92)

Zmrd Onlajn - Promrskejme slabikář: KA-REL MÁ RA-DOST. LE-LA MÁ PR-DEL.

Věhlasná tisková degentura Novotný & Pamrdi včera zveřejnila zcela zásadní zprávu, která dnes v médiích naprosto zastínila veškeré světové dění, a to například i včetně nového obřího jebáku na nose Aničky Slováčkové či Speciální vojenské války v Kyjevské Rusi.

 

Již tak děsivé maďarské plastické trhavině se zálibou v sebepoškozování, parazitické instaprostitutce a téměř dokonale vydlabané hrdé partnerce Mentálně Malformovaného Agresora Karla MentálníhoVýmola minulou středu někdy kolem poledne upadla prdel!!!

 

Vše naštěstí dobře dopadlo a funoušci i další odporná veřejnost si mohli úlevně oddychnout, načež bez dávení plně strávit své obědy, neboť to zpanikařená Lela Lobotomová už nestihla nafotit a umístit na asociální sítě a ti tolik progresivní turečtí lékaři zrovna nemuseli urgentně řešit nějaké akutní kosmetické parafílie drobného hospodářského zvířectva jako obvykle a měli na skladě dostatek sekunďáku, vratových vrutů i skvělých čínských fenolpolysiloxanů.

 

Rozradostněná rajským plynem a znovunalezenou prdelí na svém místě, tedy přirozeně začínající mezi obratli Th12 a L1, si „krasavice přelíbezná“ ještě hned i nechala zvětšit kravské pysky, aby se jí lépe přežvykovalo, a chirurgicky odstranit poslední nevzhledný lalok. Mozkový. Tudíž teď bude švidratému blbci, ježyš pardon, tiskařský šotek, který ihned dementuji, chtěl jsem samozřejmě říct „šviháckému bijci“, konečně důstojnou polovičkou.

 

Mocinky se těšíme, až z toho Lela udělá storýčko a my budeme mít zase chvíli hodné děti! Nic totiž na ty parchanty nezabírá lépe než na mobilu vyzůmovaná fotka z jejího instáče se slovy „Jestli mě budeš nadále srát, přijde si pro tebe TENHLE mýtický džaponský transvestita Ukulela!