Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Velké překvapení. Zatím viděno jen pár dílů. Úžasné je, že jsou všechny hlavní hrdinky velmi sympatické, takže mě baví prakticky každá dějová linka. Uvidíme, uvidíme... :) Tak doplnění: No. Když budu hodná, tak mě to prostě přestalo bavit...

plakát

Sinister (2012) 

Já nevim. Těžko hodnotit... pořád jsem to nedokoukala. Rozděluju horrory na dvě prosté kategorie. Hnusárny (na ty se nekoukám - nějak mi uniká strašidelnost monentu, kdy někomu uříznete prst) a lekačky (strašidelný horrory jako kruh, insidious..) pak jsou tu samozřejmě ještě psycha (orphan - brrrr). No a tohle je něco uplně jiného. V podstatě lekačka, ale mě tam něco strašně vadí. Příjde mi to šíleně surový... záběry těch vražd nejsou nijak detailní, nic na vás nevyskočí a přesto jsem z toho měla tak hnusnej a nepříjemnej pocit. Většinou se u horrorů s kamarádama snažíme rozesmát, říkáme hloupý vtipy a děláme blbosti v těch nejnapínavějších momentech, ale tady to prostě nejde. Každej vtip by vám v té chvíly příšel černější než se dá snést. Atmosféra na vás vyloženě cáká z obrazovky a ten hnusnej pocit na krku jen tak nezmizí. Pochybuju, že to někdy dokoukám... Moc velkej a těžkej kalibr. Na tu kazetu "pool party" jen tak nezapomenu... brrrr. A samozřejmě ten soudtrack - to nemohl dát dohromady nikdo psychicky zdravej. JEN PRO SILNÉ POVAHY PS: Znepojivé! Silně znepokojivé. To je pěknej výraz pro Sinister.

plakát

Better Than Chocolate (1999) 

No rozhodně jsem se zasmála. Scéna, kdy Judy vrazí tomu vandalovi pěstí, on vykřikne "dike" a zní vypadne naprosto upřímné děkuju, je naprosto boží. :D Celkově všechny postavy byli velmi sympatické a dobře zahrané. Tohle si klidně dám znovu.

plakát

Gia (1998) (TV film) 

Krásný i hrůzný filmový zážitek. Film, natočen s neuvěřitelnou citlivostí. Úžasný příběh a naprosto dokonalá Angelina... Takhle hrát jsem ji ještě neviděla. Mé očekávání byly poměrně vysoké, ale Gia je překonala. ---SPOILER--- Pár scén, které nevím proč se mě dotkly a neuvěřitelně mě bavily. Prví focení, první píchlá dávka (feťák byl dokonalej) , útěk před policajtem, hádka s Lindou, odvykačka, rozloučení s Lindou... A vztah Gii a Wilhelmin... Gia prostě milovala všechny, život si užívala a bohužel si nic neodepřela... Krásný film, krásný příběh, nešťastný osud....

plakát

Snídaňový klub (1985) 

Dlouho jsem se tomu vyhýbala a díky tomu si teď můžu vychutnat velmi milé překvapení. Breakfast club mě naprosto okouzlil. Dokonalé splynutí komedie a dramatu. Ani chvilku jsem se nenudila a že já se začnu nudit rychle a to u filmů, které střídají jednu velkolepější scénu za druhou, Snídaňový klub nás nevytáhl ze školy, pomalu ani ze třídy, a stejně jsem na tom vysela očima celých 97 minut. Což je táké příjemný fakt. 97mi minutová stopáž. U těch dnešních epických dramat, které se mají dotknout vaší duše se pod 120 minut nedostanete. Takže svěží, vtipné, dojemné, trefné, nadčasové, plné skvělých hereckých výkonů.... bouhužel ale né dokonalé. Něco mi tam na plnej počet schází, ale určitě si Breakfast club pustím znova.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Strašně těžký hodnotit... Příběh i scénář je k nevydržení... A to doslova. Pár scén jsem musela přetočit - odpad nebo *. Ale ten TANEC!!! To je za *****!

plakát

Sugar Rush (2005) (seriál) 

Něco tak sebeironického a vtipného jsem teda hodně dlouho neviděla. Trochu odlišný seriál s trochu zvláštními postavami. Naprosto zbožňuju přízvuk Kim. Jejího pošahaného bráchu, který se dostal z mimozenšťana až k transexuálovi. A především komentáře Kim jsou dovedené do dokonalosti. Navíc se musí ocenit, že to režiséři dovedli jen do 2. série. Seriálu, kteřé by uměli skončit v tom správném okamžiku je dneska velmi málo. Ze začátku jsem si oblíbila spíše Sugar, ale s drouhou sérií jsem ji nemohla vystát.... Nicméně výběr hereček považuji za dost dobrý.

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) odpad!

To je jak cenzurovaná a hodně špatná parodie na Tudorovce! :D