Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tvůrci se pustili do neprobádaných vod českého scifi, super. Vizualizace futuristických budov super. Jinak je to jen klasická, ukecaná, česká detektivka co se bere strašně vážně a dějově je to prostě nuda. Až na budíček s obnovou a budovama, přelepenou Octavkou a jinými detaily tam není futuristického nic. Žádný pořádný nápad.. Prostě převlečená, klasická a nudná česká detektivka..

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Po tolika letech od legendární trilogie mi povyskočilo obočí zvědavostí když jsem se dozvěděl o novém dílů. Kaenu Reeves je zárukou kvality, ale tady to bohužel neplatilo. Rozhodně to byla víc parodie na Matrix než pokračování úspěšného snímku. I když přivřu obě oči a totálně vymažu jakékoli zklamání z očekávání tak i přesto musím říct že film je kejda laciného děje, dementního vtipkování a rychlokvašková záležitost bez pořádného propracovaní. Čistě jen udělat tuctovej akčňák přiživující se na slavném jménu.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Za mě nejméně povedená Bondovka s Danielem.  Počkám si na druhý dojem, jestli někdy prijde chuť znovu přelouskat skoro 3h sentimentu. Rozhodně to nebyla klasicka Bondovka ale spíš jakejsi románek s občasnou akcí. Záporná postava skoro nebyla vidět a Remi neměl šanci si pořádně zahrát. Nevim co autor zamýšlel, ale mě film rozhodně zklamal. Snad nový Bond přinese opět to co vsichni očekáváme.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

3 hvězdy asi jen proto, že jsem fanda a možná mě to tak zklamalo i proto jak moc jsem se na novou verzi těšil. Některé grafické scény jsou jako z 20 století, děj jaksi vycucaný z prstu, monology jak pro dementy. Do toho všeho tam pořád někde zavazí amatér Affleck, který mě neskutečně nebaví a Batmana úplně zabil. Tento film zapadne mezi ty nepovedené snahy DC a nikdy se nepřiblíží k Topovkám jako jsou trilogie Christophera Nolana, Muže z oceli, Watchmen, Aquamana, Jokera a celkem ucházející Wonder Woman. Umím si představit 1000 zábavnějších činností než 4 hodiny této slátaniny. Jak jsem psal, za snahu a pro podporu komiksových filmů 3 hvězdy.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Dáma v studni (2021) (epizoda) 

Výborní herci, perfektní dobové kulisy, oblečení, vozy, prostředí, kamera ale to je tak všechno. Strašidelně nudný a nezajímavý děj bez špetky zápletky, dedukce a alespoň trochy napínavosti. Stačilo si dát větší práci s dějem a mohla to být bomba. Takhle nemám chuť pronudit se dalšími díly.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) odpad!

Náhodou jsem pustil v telce dil č. 88 a oh my god. Takový zvěrstvo jsem dlouho nevidel. Charlieho mám rád, 2 a pul chlapa taky ale toto je chujovina největšího kalibru. Radoby fóry a trapný pokusy o vtip. Ztrata času a nechutenství z toho že těm hercům a týmu nekdo zaplatil.

plakát

Skleněný (2019) 

Docela jsem se těšil na kombinaci takových tří hereckých ES Samuel L. Jacksona, Bruce Willise a Jamese McAvoy. Upřímně nevím kdy naposledy jsem se těšil až film skončí a budu moct z kina vypadnout. Je to jako recept Jirky Babici, když nemáte po ruce smysluplný děj dejte do toho úplnou slátaninu nesmyslně nudných, zdlouhavých a dějeprázdných scén, přimíchejte fyzikální absurdno a zakončete to rádoby zamotanou scénou s vyšším smyslem a hodnotou. Sečteno, podtrženo co šlo vykrást z úspěšných filmu se vykradlo ale nedotáhlo, zbytek absurdní zhovadilost. Opravdu nechápu jak se k takovému dehonestujícímu scénáři a celkovému obrazu filmu mohli tito herci propůjčit :-o TAKOVÉ FILMY PŘÍŠTĚ NIE!! RADŠEJ KNIHU!!

plakát

Vikingové - Král Rybář (2017) (epizoda) odpad!

Tak a je to tady, mnou dlouho očekávaná výplň času alá levnější, béčková verze GOT stylu. Ale AU!! Z něčeho, co kdysi býval celkem zajímavý seriál, který mě opravdu bavil, se vyklubal totální mega otřes! To jsem myslel, že snad ani nejde něco čím dál tím úspěšnějšího zprznit jak malou holku, tím nejhorším způsobem. Totálně bez alespoň záblesku naděje v nepozvracení se z těch nejubožejších hereckých výkonů plných neuvěřitelného přehrávání a imrvére šklebení se jako by byl každej K*rva king!! Děj? Hledal jsem ho celou dobu a bez výsledku, autor asi zkopíroval obludárium typu Sex ve městě, přeměnil postavy a při večerní honidbě nad svoji vychytralostí nechtěně přeházel stránky tak, že vzniklo toto "dílo". Nová postava černoprdelník Heahmund? Uaaaa, měl jsem chuť proskočit monitorem a ten děsně důležitej ksicht bez špetky hereckého umu vymáchat a utopit v blitkách, který pode mnou na konci seriálu zbyly. Tragikomedie největšího kalibru, když už seriál nemáte kam posunout, udělejte z něj jednoduchou, klasicky Americkou břečku plnou rádoby důležitých postav. Je to stejný, jako by mi ráno místo oblíbenýho rohlíku začali servírovat hovno a vůbec nedokázali pochopit proč mi příjde, že to nějak není ono.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Hmm jako by jo, nebyl to vyloženě špatný film. ALE! Je to jako by jste chtěli natočit nový Titanic v moderním stylu, to nejde. Umotat pěkný film jen na základě dobrých hereckých výkonech bohužel vždy nestačí. Když to srovnám se Sherlockem, tak nesrovnatelné! S.H. je zfilmován jako velmi zajímavá postava se spoustou zvláštností, zlozvyků a podivínského chování a přesně tohle filmu dodává přidanou hodnotu, kterou divák ocení. Poirot buď není tak zajímavý nebo ho tvůrčí tým prostě nedokázal tak zpracovat. Dobré herecké výkony, dobrá kamera, i když bych řekl, že 100% je děláno za zeleným plátnem a nebo jen v PC. Film neurazí, ale ani nenadchne. Osobně to vidět znovu nepotřebuji.

plakát

Hra o trůny - Válečná kořist (2017) (epizoda) 

Pro mě asi vyvrcholení největšího letošního zklamání. Dnešní 4 díl ve mě zanechal už takovou pachuť v ústech že nějak musím vysypat moje nas*ání. Dost možná že jsem přehnaně kritický, kvůli až lehce fanatické oblíbenosti seriálu, ale GOT bez knižní předlohy není to pravé ořechové. Začíná se už hodně podobat tomu odpornému, pro mě nerozdýchatelnému, Americkému akčnímu super stylu. Ta odporná předvídavost, naprostá tupost v detailech.. Geniální válečníci jako jsou Dothrakové se nechají jen tak 1 mávnutím zabít jednou z vedlejších postav, jako z Americkýho filmu hlavní postavy dokáží VŽDY uskočit pryč přesně v ten pravý moment, nejoddanější zbytek army s klidem přihlíží jak se k jejich královně na pohůdku přibližuje Jamie s oštěpem, Deneris vidi jak ji málem sundá mega šíp a musí se mu vydat naproti, tomu se říká uměle vytvořené dramatické napětí.. Ale naprosto postrádá důvtip a něco co by nás dokázalo překvapit. V USA zřejmě vydávají manuál na všechny tyto sra*koidní válečné scény. Co se týká předchozích dílů, jedním slovem nuda. Pokud to chtěli takhle natahovat, absolutně nerozumím proč se neudělalo alespoň 10 dílů. Dějových linií je tam mrak, postav kvantum, když už miliony diváků čeká celý rok, mohli nám dopřát té "zábavy" víc.. Myslím že alespoň to by trošku zmírnilo moje nas*ání :) Na druhou stranu, je škoda že seriálů v podobném duchu není víc, dokázal bych si zvyknout i na tohle béčkovější zpracování, pokud by se díly vysílaly pravidelněji.