Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Proroctví (2009) 

celý film je napínavý, pořád nevíte, co čekat..v některých částech to bylo trochu strašidelné, že jste byli napnutí a čekali co se kde stane.. ale ten konec mi tam neseděl. to že ty děti vyzvedne něco z nebe a tak.. jinak 98% filmu super.

plakát

Pocit viny (2007) 

já sem to teda ke konci moc nepochopila.. Diana byla přece ta blondýnka tak proč píšou že diana žije s pocitem viny že můžu za kamarádčinu smrt? když ta brunetka přežila a postřelil nebo zabil tu blondýnu? jinak pěkný film,ale ke konci jsem to nepobrala nějak.

plakát

Monte Carlo (2011) 

film je dobrý,,, po celou dobu mě bavil...akorát by mě zajímalo jak se jmenovala jedna písnička.... když šli všechny 3 na ten ples a hudba byla ... it's all right.. ale nemůžu najít nikde jak to bylo

plakát

Hra (1997) 

jako celý film dobrý, ale ten konec? co to jako bylo? :D až na ten konec docela OK..

plakát

Ils (2006) 

ze začátku to bylo napínavé, a čekali jste že celý děj bude napínavý a budete se bát,od chvíle, jak po domě běhali ti divní lidé, tohle by ještě šlo, ale jak utekli z domu do lesu a dál., začalo to být trapné a vůbec se to nepodobalo hororu. a konec uplně zklamal..

plakát

Love (2011) 

nemám moc v oblibě české nebo slovenské filmy, ale tenhle je parádní.. nečekala bych to že mě bude tak bavit, moc se mi líbí.. :) doporučuju ..

plakát

Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown (2011) 

pro mě je vždycky lepší první díl never back down... tohle je jako uplně to stejné akorát jiné postavy. kluk který chce holku pro sebe, ale ta má první přítele.. budou trénovat na zápas a vždycky tam bude jeden parchant... se kterým hlavní hrdina bude bojovat, i když to bude vypadat že hrdina prohraje nakonec o5 vyhraje a happyend :)

plakát

King Kong (2005) 

Tak moc dojemný film.. úžasně natočení.. nemusí to být ani ve 3D a připadá mi to jako bych tam byla i já..velké PLUS za to že je tam něco nemožného( samotný king kong, dinosauři, havěť obřích rozměrů) a nakonec je to moc smutné :( :) ale jinak nádherný film

plakát

Jackass 3 (2010) 

parádní :D , ale co bude další Jackass, když tam nebude Ryan Dunn? :(

plakát

Všichni milují Mandy Lane (2006) 

Film vypadá ze začátku jak dobrý thriller kde psychouš pomalu zabíjí Mandiny kamarády, ale ten konec? CO TO JE? 1 hvězdička pouze za ten 3/4 filmu ale ten konec.. odpad!