Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (12)

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Řekl bych, že lepší než předchozí dva, ale horší než všechno ostatní. Konečně se objevuje kapku děj, ale pořád zůstávají nesmyslné žvásty. Kdo koho miluje, každej se líbá s každym. Jen jsem čekal, že ve scéně ve stanu se bude líbat i Jacob s Edou...

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

To není možné... Jak se to mohlo stát? Taková blábolová kravina. Nesmyslný děj (SPOILER v jedničce z belly cákala krev na konci a nikdo si ji nevšiml ve dvojce se řízne o papír a jeden z upíru je k nevytržení KONEC SPOILERU). Pořád dokola se řeší stejná naivita - kdo komu víc ubližuje? - Pokud vím Bella měla být inteligentní - jak rychle přišla na to že EDA je upír? Myslím, že rychle. Jak dlouho tý naivce trvalo než přišla na to, že Jacob je vlkodlak? Dokud se neproměnil? Nedoporučuju nikomu.

plakát

Stmívání (2008) 

Upřímně jsem na to koukal jen kvůli přítelkyni, ale naprosto předvídatelný děj, který jsem jí převyprávěl, než se to stalo a trapní nesymptatyčtí herci mi to zkazili a já to tak kazil i přítelkyni. Možná je to jen holčičí zábava, ale ani tak mi to nepříjde. Ale hlavně, tak trapné dialogy... P.S. Všiml si někdo jak má EDA rozpláclej xicht?

plakát

Hulk Vs. (2009) 

No... Komplikované... Hulk vs Thor je více-méně nic moc. Špatný příběh, který místy nudí. Vychází mi to tak na 2, ale vs Wolverine = zajímavý příběh, který by mohl mít i pokračování, je kratší než Thor, což možná znamená, že právě proto se člověk nenudí. Má vše co má mít. CCA 4 z 5. A jelikož to je pohromadě, tak jsem to zprůměroval...

plakát

Kajínek (2010) 

souhlasím s Malarkey. Opravdu skvělý film který je srovnáván s USA produkcí...

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Průměr. Nějaké díly dobré a některé nudné... Není víc co řikat...

plakát

Rodinná dovolená a jiná neštěstí (2006) 

Průměrná americká dobrodružno-rodinná komedie. Neohromí, ale celkem pobaví. Film je opravdu na jedno podívání a nesmí se u něj moc přemýšlet, pak si ho opravdu užijete a u všech scén se zasmějete. Asi tak jako já...

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Absolutní špička ledovce mezi animovanými seriály. Někdo může tvrdit, že od 10. série docházejí nápady, ale já si myslím, že se Simpsonovi přetvářejí do moderní podoby, kde je potřeba se srovnat se současnou mládeží, či spíše se současnými diváky. Exkluzivní.

plakát

Nenarození (2009) 

Osobně mi přijde, že sami tvůrci nevěděli, co od tohoto filmu chtějí nebo čekají. Film nemá stupňující se napjetí, ale spíš skákavé. Ze začátku docela napínavé, pak se to změní na duchařinu a nějakou legendu a najednou je tu transformování ducha a vymítání ho, když duch dělá z lidí při převtělení něco jako zombie. Smutné, kdyby se tvůrci zaměřili jen na jedu věc mohlo to být i dobré a ne místy utahané jako záchod bez novin.

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Velice naivní film, již podle názvu, kde vraždí muž se žloutenkou a je žlutý a ne černý. Jakožto naivní příběh a úmrtí (SPOILER – muž se dívá nejmíň minutu do díry, když z pod postele vyleze vrah, kterého hledá a zapíchne ho. Pak tady mám další příklad, který je stejně naivní jako když Červená karkulka vyblila vlkovi, kde bydlí babička. Našli jsme dívku bez hlavy, tak zavoláme policii, která odpoví, že může přijet nejdříve za dvě hodiny, protože jsou musejí řídit dopravu KONEC SPOILERU). Dále příběh je naprosto předvídatelný a ničím nepřekvapí. Hlavní herci jsou nudní, až trapní.