Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemne osviežujúci remake klasiky . Lepšie sa hrá s atmosférou Vianoc, je tu viac mordov, viac pekných herečiek... Scenárista na jednej strane fajne vyhodil vatu a bližšie nás zoznámil s Billym, ale načo tam miešal.... uf, to by bol asi spoiler, tak nič. Zrejme chcel mať prekvapivú pointu, no kľudne si ju mohol odpustiť. Vyvražďovačka, ktorej to slušne odsýpa, killsy sú pekne drsné, nenudí, ale ani nič nové neprináša. Kto by ale chcel od vianočného slasheru, niečo viac? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej horor jsem už dlouho neviděl. Zápletka je primitivní, i když to by ještě u hororu nevadilo, ale koukat se celou dobu na partu blbej puberťaček, který jsou zavřený v baráku a zabijí je nudnej záporák, to bylo fakt peklo. A vždycky jsem si správně tipnul, kdo zrovna zemře, což se mi často nestává. Prostě slabota ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Kúzlo pôvodného Black Christmas spočívalo v tajomnosti vraha a v tom, že sme sa vlastne ani na konci filmu nedozvedeli totožnosť vraha. Glen Morgan to zobral úplne opačne a podáva nám triviálnu vysvetlenie o týranom dieťati z ktorého vyrastie masový vrah. Pokiaľ scenárista nevie prísť s niečím originálnym, možno by bolo dobré si uvedomiť, že ukázať alebo povedať menej je niekedy viac. Navodzovať atmosféru Vianoc pomocou vianočných kolied je veľmi lacný trik, ktorý jednoducho nemôže fungovať a podobne nefunguje ani celková atmosféra filmu, ktorý až na jednu lakačku pôsobí veľmi nudným dojmom. Herecké obsadenie je typické pre slasher: pekné dievčatá bez hereckého talentu. Jedným z najväčších problémov dnešných slasherov je to, že to nedokážu filmári zužitkovať. Nikto nepotrebujem oskarové výkony, ale prečo keď si už dajú tú námahu a obsadia pekné dievčatá, tak to nedokážu využiť v nejakej erotickej scéne, alebo aspoň dievčence ukázať nahé? Veď to bolo také pekné pravidlo slasherov 80-tych rokov. No a ten koniec....WTF??? ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama