Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Příčesky (2007) 

Tak toto mi přišlo jako hodně divný film... Nuda, vizuální efekty byly hodně slabé, nedá se u toho leknout. 2* dávám jen proto, že byl originální nápad a kvůli začátku, kdy se jěště celkem dalo čekat něco lepšího....

plakát

30 dní dlouhá noc: Doba temna (2010) 

Tento film neměl ani desetinu dokonalosti, narozdíl od dílu prvního. Moc mě to mrzí, ale hádám, že není důvod. Jedničku jsem viděl a zážitek ve mne zůstal. Tady si už ani nepamatuju jak to vlastně skončilo ...

plakát

Smrti napospas (2006) 

Je pravda, že film byl dosti nudný, já však nemohu dát nízké hodnocení, protože se mi velmi líbil Karel Roden,i když stvárnil pouze vedlejší roli a to ještě dosti krátkou. 48%

plakát

Ostrov (2005) 

Námět a všechno ostatní např. efekty jsou na vysoké úrovni, ale mrzí mě velice snadná předvídatelnost děje. Ale jinak super film a doporučuji.

plakát

Thor (2011) 

Tak já se teda přiznám, mě tam chyběla akce. Jinak samozřejmě super herci, kvalitně vytvořené prostředí proč ne. Já jsem pro, ale znvou bych se nepodíval 80%.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Opravdu precizně natočený seriál s mírně zanedbaným a nehezkým koncem, který mě opravdu po tak vyjímečném seriálu zamrzel. Epizody jsou rozdělené opravdu velice umně a nalákají vás na pokračování, na které jsme my "zažraní" vyhlíželi díky bohu někdy jen týden, ale v přestávkách mezi sezónama a vánocema atp, kdy díly nevycházely i měsíc. Jinak opravdu můžu vřele doporučit, ale pouze s angl. dub. Protože co jsem viděl v TV na nově, to byl srdcervoucí a nelidský masakr. 85%.

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Skvělý seriál mého dětství, ve kterém se objevují archaismy velice příjemnou formou propjené s normálním folklórem dané doby. Pětice, která si prožívé různé patálie je opravdu věrohodná a vždy na to rád kouknu znovu.

plakát

Puls (2006) 

Musím říct, že když jsem viděl trailer + jsem se dozvěděl, že je to remake asijského hororu neváhal jsem. Ovšem byl jsem celkem zklamán, protože ani jednou jsem se v tomto filmu nelekl. 3 dávám asi jen proto, že to mělo zajímavý námět a za počítačové efekty. Bohužel nelíbil se mi ani konec, který měl velkou vadu. A sice v tom, že zachytili vysílání ovšm věichni víme jak se "nákaza" v tomto filmu šíří, tudiž mi to vůbec nedává smysl. Ale dobře budiž tři nelituju, že jsem to zkoukl ale znova bych do toho už nešel.

plakát

Triangle (2009) odpad!

Nejsem schopen pochopit, jak může tento film mít hodnocení 65% (19.8.2011). Taková spodina filmové tvorby. Otřesné efekty jako sorry ale ta loď byla přerenderovaná a rozmazaná jako komár na čelním skle při rychlosti 180 Km/h. Narážím na tu scénu kdy k ní poprvé přijížděli. Otřesný herecký výkon hlavní herečky, která neumí. Co si budeme nalhávat prostě neumí. Film je bez nápadu časové smyčky už tu byli, a budou. Navíc naprosto nejvíc nepochopitelné mi příjde, když si to ta baba zase celé prožila proč šla znovu na tu loď, ale taky co bych mohl chtít po lidech bez nápadu. 1% a to sem ještě moc milý.

plakát

Fading of the Cries (2008) odpad!

Tak tohle je opravdu to nejhorší, co se kdy na, promiňte, že to sem zařadím, filmové scéně objevilo. Efekty na nic miliardy zombií objevucjících se odnikud, které neumějí ani přelézt nízký plot? (Narážím na scénu v kostele, kde se zastavili před lanem). A nebo nevlezou do vody? No dobře no, dejme tomu nový nápad, ale budiž. Jenže ten největší průser je asi herecký výkon každého jednotlivého herce (kromě Grimy z LOTRa). Slečna je naprosto otřesná, chvíli je zticha pak ji však opět popadá hysterický amok. Tenhle film bych postavil na místo vyjímečného trestu v ČR a USA bych jím nahradil trest smrti. Hnus, odpad, nicota, prázdnota - konečná - 0% !