Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (35)

Živý terč 2

Živý terč 2 (2016)

Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má.

Princezna Nevěsta

Princezna Nevěsta (1987)

Ve scéně, kdy únosci i s princeznou vyšplhají po laně až nahoru, jeden z únosců lano přesekne a lano spadne ze srázu dolů. Únosci se rychle jdou podívat ze srázu dolů. Při příchodu k hraně srázu oba postupně šlápnou na stejné místo. A zde je evidentní, že to je kulisa. To místo se totiž pod tíhou nohou prohne a po uvolnění zase vrátí zpět.

Ztracená brána - Epizoda 3

Ztracená brána - Epizoda 3 (2012) (epizoda)

Po sedmé vraždě přijedou „agenti“ z „finančního ředitelství“. Když přicházejí k detektivům, muž má kravatu normálně, po prostřihu muž zvedá uvázanou policejní pásku a delší část kravaty má přes rameno. Následuje další prostřih a kravatu má opět normálně.

Lupin

Lupin (2021) (seriál)

Při závěrečném útěku dorazí francouzská policie i ve voze Škoda Octavia combi.

Četník v New Yorku

Četník v New Yorku (1965)

Při prvním pochodu při přesunu do letadla zní povel „levá, levá, levá“, avšak všichni jdou pravou nohou.

Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man (2012)

V původním komiksu kapitán Stacy (Denis Leary) zemřel tak, že sledoval souboj Spider-Mana a doktora Octopuse. Po zásahu komína jedním z Octopusových chapadel začala stavba padat a kapitán se vrhl zachránit ohrožené malého chlapce, kterého odstrčil stranou a sám pod troskami zahynul – což si pak Spider-Man kladl za vinu.

Lola běží o život

Lola běží o život (1998)

Když Lola (Franka Potente) běží poprvé, přebíhá ulici, následuje blízký střih a je vidět, že tričko má vyhrnuté. Po dalším střihu Lola odbočí do další ulice a je vidět, že tričko má shrnuté.

Stopa Růžového pantera

Stopa Růžového pantera (1982)

Ve scéně s výtahem, kde se inspektor snaží vystoupit s nákupem, není po rýži ve výtahu ani památky. Po úspěšném vystoupení z výtahu na zemi pořád rýže není. Scéna dál pokračuje s přicházející sousedkou. Na konci scény, kdy sousedka nastupuje do výtahu, je rýže na podlaze celá hromada.

Prázdniny v Provence

Prázdniny v Provence (2016)

Ve 12. minutě chlapci nakládají náklad vína do auta a přijde Petr Dražinský (Igor Bareš). Dostane flašku vína a sklenici. Začne si do sklenice nalévat a láhev drží v levé ruce. Následně přijde velmi rychlý a krátký střih a láhev drží v pravé ruce. Po prostřihu je opět v levé.

Ovečka Shaun ve filmu

Ovečka Shaun ve filmu (2015)

Ovečka Shaun je levačka. Je to patrné, když se po nástupu do autobusu vydá na misi pro návrat farmáře a u fotky nad jeho hlavou píše slovo „Missing“.

Staříci

Staříci (2019)

Ve scéně, kdy pan Reiner (Jiří Schmitzer) přijede do pokoje bývalého prokurátora Mráze (Dušan Kaprálik), leží pan Mráz na zádech a ruce má na hrudi spojené. Poté pan Rainer Mráze budí a začne mu zvedat ovladačem horní část postele. Při tomto následuje bližší střih na pana Mráze a je vidět, že pravá ruka leží hned pod levou. Po zvednutí postele následuje opět střih na oba protagonisty a pan Mráz má opět ruce na hrudi spojené.

Tátova volha

Tátova volha (2018)

Eliška Balzerová, které zemře v tomto filmu manžel, je zásadně proti uložení jeho ostatků do hrobu a chce jeho tělo mít doma v urně. V předchozím filmu Teorie tygra (2016), kde mimochodem také hrála matku Tatiany Dykové, jí zemřel otec. A zde měla požadavky úplně opačné. Chtěla pro otce důstojný pohřeb a za žádnou cenu nechtěla, aby byl její otec pohřben žehem.

Rapl - Série 2

Rapl - Série 2 (2019) (série)

V druhé sérii se objevuje vesnice v Černé Hoře s názvem Vukojebina, kde bydlí a má rodinu Čubrič. V českém překladu zní její název „Prdel světa“.

Děsivé prozření

Děsivé prozření (2009) (TV film)

Chvíli předtím, než Ellie (Rachelle Lefevre) zjistí z krabice mléka, že je hledaná, popíjí s přítelem a kamarádkou. Na stole jsou vidět láhve od Pilsner Urquell.

Reklama