Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh psí pravdy, lásky a naděje. „Jsem Gump a byl jsem toulavej pes...“ On vlastně každý pes je v sobě tak trochu toulavý do té doby, než najde své štěstí, a to štěstí pes najde jenom s člověkem. Můj příběh je o hledání psího štěstí a také  o překážkách a pastech na cestě k tomu správnému člověku. Je o síle a nezlomnosti, která se ukrývá v každém psovi. Ano i v tom vašem, ve vaší čivavě, která na vás čeká celý den, než přijdete z práce. I v tom buldokovi, který se za vámi šine a sotva popadá dech. Dám svoji duši za to, že kdyby vám někdo na tomhle světě chtěl ublížit, tak pak teprve poznáte, jak silné má váš pes srdce a co jeho láska k vám znamená. Tenhle film vám také otevře oči, protože co člověk v psím srdci zničí, to může zase jen člověk uzdravit. Rodinný film režiséra F.A. Brabce je o světě viděném očima toulavého psa Gumpa. O světě, o kterém mnoho z nás moc neví. O tom, jak nás vidí zvířata  a jak je ten náš svět pro ně důležitý. Ten svět, který jim dává domov, sílu, naději, ale také bolest. Dobrodružný příběh skutečných psích hrdinů a lidí kolem nich. (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (240)

honajz 

všechny recenze uživatele

Vyděračská rozhlasová hra, sem tam podbarvená kýčovitými obrázky jak ze Strážné věže, předvídatelná od první minuty a žel postrádající cokoliv navíc, jakékoliv kouzlo, které by tu nudnou a očekávatelnou historku něčím ozvláštnilo nebo pozdvihlo. Je to prostě jen takové nudné reklamní řemeslo, nic víc. A já reklamy nerad, ať na nějaké rádoby osobnosti, tak na knížku a soundtrack, protože tohleto nic jiného není. Všechna ta hesla, která pes i lidé ve filmu sem tam pronesou, znějí rovněž podobně povrchně jako reklamní kecy o šťastné rodině, a to vůbec nemluvím o zcela vyprázdněném pojetí boha a víry v Czendlikově podání.  A nahou prdel Bolka Polívky jsem taky vidět nemusel. Dobrá recenze Monggol. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Vždycky říkám, že lidi jsou hovada. Kdyby se vyhodil nějaký smrad v pytli do vlaku nebo do popelnice, tak je z toho aféra a lidi se můžou po*rat. Tak proč se to tak často děje psům? Proč si psa pořizují hovada, aby se ho pak zbavila, protože už jim není dost dobrý? To už je těm psům lépe u bezdomovců, opravdu. Ale zase bezdomovci je můžou prodat nebo někde zahodit taky. Hudba překrásná a nyní, jakožto pejskař, jsem dlouhou dobu váhala, protože na filmy se psy jsem byla i předtím hodně citlivá. Škoda, že některé lidi nemůžeme taky jen tak uvázat na řetěz a více se nestarat, na světě by hned bylo líp. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film není špatný a je jakoby točený z pohledu psa.Dávám 3 hvězdy.Viděl jsem to na DVD.Děj je vcelku dobrý.U mě je to spíše průměr.Herci jsou zde dobří.Zvláště Bolek Polívka a Eva Holubová...Dávám tedy 60 procent.Taky jsem poslouchal audioknihu k tomuto filmu,ale knihu jsem nečetl.Viděli jsme to s bratrem před Vánoci a docela se nám to líbilo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Rodinný film s mluvícím psíkem dabovaným Trojanem. Nápad možná zajímavý, ale dopadlo to úplně stejně úžasně jako když se o něco podobného pokusili Slováci se seriálem Bodka. Tahle zábava pro senilní pejskaře, kteří se strašně rádi dojímají nad kdejakým psím hovínkem, fakt není pro mne. Umělé, nezábavné, neakční. Tohle je v řadě za sebou můj čtvrtý jednohvězdičkový český film s premiérou roku 2021. To už není normální!!! ()

bari68 

všechny recenze uživatele

U podobných filmov už pred projekciou tak asi zhruba vieme, čo od toho očakávať a že to bude tak trochu prvoplánové, hrajúce na city. Inak samozrejme tomu nebolo ani tu a tieto moje kritéria a argumenty naplno splňovalo ,,Psie poslanie,,, kde avšak bol dej a príbeh natoľko celistvý, a emočne rozbil. Pán Brabec je úžasný kameraman, čo v prítomnom filme dokázal krásnym obrazom, avšak na režisérskej stoličke si nie je tak istý. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (19)

  • Gump měl ve filmu 6 majitelů. (Zix.)
  • V 11. minutě učí Gumpa povely na jednotlivé barvy z baterky. Jedná se o baterku „MY DAY“, jenž byla používaná ČSLA. (Winster)

Reklama

Reklama