Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Film se mi ve směs líbil, ale některé filmové scény byli poněkud přehnané. Jak to říct kráceně - z runwají se stávají dálnice a z Vina Diesla Chuck Norris :D

plakát

Hostitel (2013) 

Co k tomu říct - prostě Twilight s mimozemšťany. Námět je sice zajímavý, ale to naivní pojetí je prostě přehnané a herecké výkony značně rozporuplné.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Přiznávám se uronila jsem několik slz. Krásný příběh lásky, která překoná sociální rozdíli, čas i nemoc.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Seriál mě mile překvapil, konečně něco realistického, kde holky vypadají na svůj věk, je jim lehce přes 20 a né 17. Škoda že jeden díl má jenom 27 minut, vzládla bych klidně víc. Jenom poznámka k hereckému odsazení - myslím že Lana měla zůstat pouze režisérkou, erotické scény v jejím podání? no moc se na to koukat nedá....

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, která v sobě má vše co má mít - je poutavá, dramatická, romantická a hlavně s happy endem. Robert de Niro jako přihřátý kapitán je úžasný. Jako třešnička na dortu je song od Take That - Rule the World.

plakát

Pidihajzlík (2006) 

Hvězdička je jen za obsazení, jinak větší kravinu jsem už hodně dlouho neviděla. Předesílám, že film není lepší, ani když jste pod vlivem alkoholu.

plakát

Yes Man (2008) 

Absolutně jsem si tenhle film zamilovala. Neuvěřitelné množství gagů (Já redbull, ty redbull nebo napůl?) a super herci jako Jim Carrey a Bredley Cooper, prostě pecka. Mimochodem soundtrack byl taky výborný.