Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Viděl jsem každý díl ze všech 26-ti sezón a můžu říct, že lepší reality show není. Oblíbení soutěžící: Boston Rob, Malcolm a The Specialist Phillip Sheppard.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Paráda, prostě paráda, akorát ten konec byl divnej.....ale i tak to byl pěknej zážitek.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Seriál jako žádnej jinej. Martin když psal ty knížky tak k tomu přistoupil z úplně jinýho konce než všichni ostatní a je to jenom správně. Po první sérii jsem přečetl celou knižní sérii a i když je televizní verze výborná, tak knížky jsou ještě tak o dalších pět hvězdiček výš. Máte oblíbenou postavu nebo rod??? Tak se bojte otočit na další stránku, v tomhle případě: Tak se bojte podívat na další epizodu.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Ze začátku jsem od toho neočekával zázraky, pak jsem se podíval na první dva díly a nemohl jsem přestat, první dvě série jsem zkouknul za dva dny a k tomu asi není co dodat. Asi nej seriál co jsem zatím viděl. Mám za sebou 2 série a snad i další budou alespoň z poloviny tak super jako tyhle, protože i poloviční kvalita 1. generace Skins bude lepší než většina ostatních seriálů co znám. 2. generace za mnou a kvalita se pořád drží, nicméně po shlédnutí prvního dílu 5 série jsem lehce zmaten jestli se pořád dívám na stejný seriál.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Film nepostrádal kvalitu, hlavně se mi zamlouval Liev Schrieber, kterýmu role sedla jako ušitá, ale i většina ostatních byla pohodová a já jako fanda x menů ještě z doby supermaxu nemůžu než slintat blahem že něco jako origins vůbec je. Docela by nebylo od věci, teď když máme odhalen počátek příběhu Kukukaču, vlastně taky První třída byla v jistým slova smyslu "Origins" v tomhle pokračovat. Takovej například Storm Origins, nebo pro mně srdcovka Cyclops Origins by mohli bejt příjemným rozšířením týhle ságy.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Filmu jako takovýmu ani tak nemám co vytknout, akorát mě štvaly nesrovnalosti mezi jednotlivejma dílama.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

No to byla píčovina, jasný, mělo mě už při názvu napadnout, že to bude horor typu Zabijácký pavouci nebo Obrovská příšera, který s oblibou do lidí cpe primakůl a jí podobný, ale tak nějak jsem doufal, že by to mohl trochu oživit ten prvek komedie. No a ono ne. Nazi zombie? Ale notak. Jedna hvězda za jedinou povedenou scénu a to když si borec ufikl "nakaženou" ruku, aby ho vzápětí kousnul jinej Hauptsturmführer do vajec.

plakát

Cena za lidskost (2008) (seriál) 

Sem tam se najde chybka, třeba ti vlkodlaci, ale dá se to přejít. Btw. Mitchell z pilotu mi seděl víc.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Čekal jsem víc, tím by se dal shrnout celej komentář. Nicméně trochu zašťourám. Waltz a DiCaprio výborní, ale ten Džango ve společnosti lepších herců docela zapadl. L. Jackson hrál pěkně, ale možná trošku moc a zbytek jsem ani nějak nepostřehl. Nejsem velkej fanda tarantinovek a tahle mi i přišla v porovnání s Panchartama a Pulp fiction vcelku zapomenutlená,