Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Hra s nevěrou (2005) 

"Thriller" postavený na připosranosti dnešních nemenstruujících lidí, kteří se rozhodnou, že peníze vše vyřeší. Ne, nevyřeší! Je jedno, jestli vyděrači zaplatíš, nebo ne. Dokonce je i jedno, jestli zavoláš policii, nebo ne. Pokud nejsi schopen nést následky svých činů, jsi k ničemu.

plakát

Čas (2021) 

Je zvláštní koukat na řemeslně opravdu špatný film, vlastně nejen řemeslně, ale i pointou a scénářem, který ale donutí člověka přemýšlet nad tím, proč se honíme za majetky a pozlátkem, když nám těch pár let života doslova proteče mezi prsty.

plakát

Vzduchoplavci (2019) 

I přes fiktivnost postavy Amelie Wren jde o jeden z nejúžasnějších příběhů šílenců, kteří byli kvůli pokroku lidstva ochotni se i zabít. Vydat se s prakticky nulovými znalostmi atmosféry do výšky kolem 10 kilometrů v plynem naplněném balónu v polovině 19.století je z dnešního pohledu asi tak stejně pochopitelné, jako snaha "odpíračů" o přilepení magnetu na 5G čip dopravený do těla jehlou při očkování... Přesto, na rozdíl od dnešních absolventů vysoké školy života, se jednalo o lidi, bez nichž bychom dnes jezdili ve vozech tažených koňmi, svítili petrolejkami a po nocích si místo internetu otevřeli maximálně ručně psané knihy, v horším případě láhev teplého piva. A pokud někdo v tomto filmu hledá drama, akční scény, milostné trojúhelníky, vědecká vysvětlení a nevidí je tam, je mi ho líto. Už se zřejmě zapomněl dívat očima těch, kteří žijí skutečný život. Bez závislostí na sociálních sítích, bez adrenalinových sportů a placených prožitků pro krátkodobé vzrušení, bez skutečných přátel, lásek a víry.

plakát

Cosmoball (2019) 

Docela zábavné "dětské" sci-fi postupně upadá a upadá a upadá (kromě geroje, co se válí doma na zemi, když ostatní bojujou), až po hodině a třičtvrtě upadne s výblitkem: "To je vítězství synku! Takhle pořádně pracuje moskevská policie. Uráááááá!" Ještěže mají Rusáci aspoň pěkný holky... Takže jednu hvězdu za snahu a druhou za Natašu a Anju. Za víc to nestojí.

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) odpad!

Asi jsem jiná generace a užvaněné filmy prostě nechápu. Dozvěděli jsme se, že každý každému zahejbá a učitel je buzerant. A když si jeden, co zahejbá, kvůli tomu vymění s buzerantem telefon, tak je ještě tak blbej, že radši na sobě nechá cejch buzeranta, než aby přiznal, že šuká jinou. Tím pádem je jeho žena, co je zároveň lezba a zahejbá se svou šéfovou, na játra, protože kromě toho, že jí zahnul, tak ona celou dobu šukala buzeranta... No prostě k popukání. :/

plakát

Zázrak v New Yorku (1994) 

Chápu, že je to vánoční příběh. Chápu, že je to americká pohádka. Ale čeho je moc, až se ucho utrhne. Koukal jsem mezi 15. a 30.prosincem, takže poslechnu Galadriela a přidám ke svému hodnocení 1-2 hvězdičky. Na víc, než na jednu to ale stejně nevyjde. Je to bída, je to bída, je to bída.

plakát

Karel, já a ty (2019) 

Tak, jako nechci chápat, jak funguje korporát, tak ani nechci pochopit, o čem se tahle generace baví. Jsem starej, jsem starej, jsem starej, jsem starej... Ale nikdy jsem si nedal pauzu v manželství, s vrstevníky mluvíme o věcech, co maj smysl, na intelektuální plky sere pes a kdo nemrdal krtka, jako by nežil. Ta jedna hvězda není vybřednutí z odpadu, ta je pro Jenovéfu, čistá platonika.

plakát

Věž smrti (2012) odpad!

Hoří mrakodrap, zhruba 60-75.patro. Podle simulace za 5 hodin spadne a shodí ještě druhou věž. "Vodojem na 85.patře se naklání, čímž se v podstatě jen celé hroucení urychluje." "A jaký je objem toho vodojemu?" "Asi 800 tun." "No a co kdybychom všechnu tu vodu vypustili?" "Mohli bychom získat trochu víc času." "Do akce!" "To nejde, tam hasiči nesmí! Tam je vstup zakázán a smí tam jen pár lidí s povolením." NoTyVole to je snad Severokorejská šaškárna. Všichni pořád brečej jak na oslavě 75.výročí Strany práce. Absolutně nechápu udělení i jen jediné hvězdy. Zřejmě nejhorší film, co jsem kdy viděl.

plakát

Drahokam (2019) odpad!

Idiocie této slátaniny se dá shrnout do jediné věty: Pokud bych chtěl zažít dvě hodiny žvástání minimálně deseti lidí a řvoucí stupidní hudby najednou, zajdu si do baru a pustím jukebox. Výhoda bude, že se u toho zleju, bude mi fajn a nebudu mít depresi z toho, že jsem ty dvě hodiny života projebal.

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Příslušnost filmu k vyprávěné době je podobná, jako konec 80.let v Pražské 5. Musel bych bejt sjetej, abych mohl tenhle film hodnotit.