Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (61)

plakát

Zapadnout bolí (2023) 

Totální úlet - prostě film o vagíně. Absolutně netuším, co tím chtěl autor říct. Plejáda příšerných pseudo-ksichtů-"herců", debilní dialogy a korunu tomu nasazuje naprosto příšerný, až směšný CZ dabing (no, mezi námi, ten originál je taky strašnej. Tak strašný dabing (docela podobný tomu jednohlasému, co byl za komančů) jsem už léta neslyšel. A zlatý hřeb je délka - 105 minut. Ale běžte do toho, třeba nebudete litovat :D

plakát

Zásah štěstím (2023) 

Totální pecka, Woody napravil reputaci a naservíroval tenhle skvost ve stylu Match Point. Jenom škoda kratší stopáže, u blbostí typu Do říma s láskou tomu dali skoro 2 hodiny, ale tomuhle skvostu jen hodinu a půl. Taká škoda, kterej blbec to vymýšlí? Rozhodně doporučuji Blu-ray, ta kvalita se vyplatí hlavně na velké TV nebo projektoru, i když, DVD je pořád obstojné. 5*

plakát

Černobyl: Nová svědectví (2022) (TV film) 

Slušný dokument, ale je to furt dokola, celkem nic nového jsem tam neobjevil. Poctivé 4*.

plakát

Aileen Wuornos: V mysli netvora (2020) (TV film) 

Pozor na chybné označení! Není to film - takže kategorie Krimi / Drama je zcela mimo! Je to čistý dokument, těšil jsem se na film a byl jsem tedy výsledkem velmi zklamán. Ale jako dokument, průměr, nezklame, neurazí. Je to pořád dokola - to, co jsme už mohli vidět v jiných, starších dokumentech. Kdo o Aileen Wuornos nic neví, nemá smysl, aby se na to díval, nic mu to neřekne. Pro fanoušky této kauzy je to celkem fajn.

plakát

Bez lítosti - Michelle Sudků (2023) (epizoda) 

Co to je? Konkurz na roli nového Sméagola, čili Gluma do Pána prstenů? Tahle obluda tady žije jo? To je hnus.

plakát

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem - Duet (2008) (epizoda) 

Tohle bylo snad nejhorší z celé série. Když už jsem slyšel tu pojebanou písničku asi podesáté, myslel jsem, že vyskočím z okna. It has broken my heart!

plakát

Pán plamínků (1990) (TV film) 

Slabší průměr, 3* spíše z milosti za Vlasáka a Trojana v roli StBáků.

plakát

Druhý dech (1988) (seriál) 

Perfektní seriál z prostředí JZD a nově postaveného kravína (mimochodem, chudáci krávy, žít v betonovo - kovovém koncentráku, to je hnus). Miluju komunistické seriály a tenhle stihli soudruzi natočit ještě na poslední chvíli, než to velkolepé dílo padlo.