Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Sinister 2 (2015) 

Nešel jsem do kina s velkým očekáváním... Ale pokud se mělo pokračovat pro mě lepším prvním dílem..proč to postrádá to alespoň malé tajemno... Snad jediné co mě ve filmu aspoň trochu ohromilo, bylo přidání doprovodné hudby k jejich amateur pov fetish videim.. Za mě od 1 velký pád dolů..

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Tak musim se priznat, ze jsem od toho cekal opravdu vic. I kdyz hudba nebyla k zahozeni a prijemne doprovazela cely dej filmu. Ale zde vidim problem...dej filmu... V nekterych pasazich sem se az nudil a premyslel nad tim kam potom zajdu s doprovodem, protoze semnu toho ztracel pozornost. Coz u takoveho eposu, jako mel byt tohle je asi spatne. Efekty jsou zamosdrejme epicke stejne jako egyptske rany.. Na druhou stranu..lepsi biblicky epos neznam a porad lepsi nez takovy Noah. Zhlednuti ale doporucuji coz je zdrejmne nutnost uz jen kvuli ze to ma na starost Scott.

plakát

Need for Speed (2014) 

Tak nějak jsem si myslel že film bude o něčem víc.. No ale není. Pro mě jen ztráta času, kdy se ponoříte do ilegálních závodů kde policejní auto celkem slušné stíhá špičková závodní děla. Jinak mě to příjde jako bych se díval na Cobru 11

plakát

Noe (2014) 

Film mě bavil asi jen pouze první půlku,pak to tak nějak začalo být na můj vkus docela dost otrhané.. Každopádně nesl jsem si o mnoho jak dějově tak filmově hlubší zážitek než původní Noemova archa,ale to se asi dalo i čekat. Po celý film se nese historická surovost,která příjemně vykresluje v celku rodinnou podívanou.

plakát

Srbský film (2010) odpad!

Co to je? Ptám se sám sebe na tvorbu a účel vzniku tohohle filmu. Pro mě bezduchá břečka. A i když ocením herecký výkon (ne)herce, kteří v tomhle snímku hrají, tak mě stále zůstane ten hrubý obsah bez předmětu. Pokud má šokovat,tak asi se to podařilo,protože většinu filmu prokroutíte hlavou a pokud to nevypnete a vydržíte do konce. Kroutit jí budete až to skončí. Zřejmě pokus o přiblížení natáčení Snuff porna no poněkud přehnaně úchylné. Na filmový pátek s přítelkyní po boku to nedoporučuji pokud s ní chcete mít v brzké době něco intimnějšího! Dobrá antikoncepce se nezapře Jinak mě uráželo,jen se na to dívat.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Animovaná dobrodružná pohádka ve které se neztratí ani silnější ročníky. S velkou dávkou nadsázky a humoru navíc v perfektním zpracováním vám neservíruje svižný děj u kterého se nudit nebudete. Po pár hláškách věčně opilého kapitána si ho oblíbíte natolik že zkrátka budete muset vidět,jak to s nimi nakonec vše dopadne. Už jen proto že TinTin je stará záležitost která je v novém kabátě a dává proto možnost ztvárnit legendárního seriálového hrdinu na celovečerní film. a mezitím si divák odpočine od všech Madagaskarů a Shreků, které se něj v tomhle odvětví ze všech stran valí.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pro mě kvalitní film z dílny Quentina Tarantina v němž v jeho podání a se špetkou nadsázky vystihuje morálku a bestiálnost tehdejší doby a "Američanů". Už jen proto že kvalitních filmů na tohle téma není mnoho sem si jist že za zhlédnutí určitě stojí a to se ani nezmiňuji o originální zápletce a skvělým hudebním doprovodem, který vás donutí se dívat od začátku až po úplný konec jen s opravdu nutnou pauzou na WC.

plakát

Sedm životů (2008) 

Pokud má jít o film s hlubokým příběhem a dosáhnout toho aby se divák zapřemýšlel nad lidskostí, tak se tenhle snímek bezesporu povedl. Nejen že oceníte herecké kvality Willa Smithe, který dokázal že je všestranný herec, který se nebojí ztvárnit kde jakou roli. Ale hlavně film si hraje s myšlenkou že jsou mezi námi lidé, kteří zkrátka cítí vůči ostatním dluh který dříve někomu vzali a musí jej splatit. A i když příběh neskončí happyendem bude vás hřát pocit že to co chtěl v celém filmu vykonat, tak vykonal. Není to jen obyčejný romantický doják a klidně ho doporučím i tvrdším povahám.

plakát

Cadillac Records (2008) 

Pro mě zajímavý film na doporučení. Kousek hudební historie, i když beyoncé bych tam opravdu nepoznal. Co se herectví týče,musel jsem se podívat v originálním znění,abych mohl hodnotit a na Adrien Brody kterého opravdu moc nemusím to špatné nebylo. Asi každá povinnost hudebního nadšence.

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Hodnocení s nostalgie,když jsem se na to díval jako menší na Supermaxu,teď bych asi o to zájem neměl a ani bych se na to možná nevydržel koukat. No Musím podotknout že kocour měl někdy vtipné dialogy a uměl prodat své osobní kouzlo. Jen si už nepamatuju,jestli to bylo dabingem nebo čím..