Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

hladass 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná, nastavovaná kaše, která oproti mrazivému prvnímu dílu zaostává prakticky ve všech směrech... Postavy jsou vykresleny čistě černobíle a kromě bývalého policisty z prvního dílu, který oba filmy propojuje, není komu fandit... Lekačky, i když je jich více, absolutně nefungují, domácí videa, zejména to s krokodýlem, jsou sice zajímavé, ale už nijak nepřekvapí... A konečně ten největší průser a tou je atmosféra... Zatímco první díl se pyšnil temnou, mrazivou atmosférou, ve dvojce po ní nejsou ani stopy... Takže za mě zklamání... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani první díl na mě neudělal příliš dojem, takže od druhého dílu jsem příliš neočekával. Je to slušně natočené, pásky jsou v pohodě ( Krokodýl jednoznačně vede), lekačka na mě nefungovala ani jedna, dokonce ani těch pokusu příliš nebylo ( Insidious 3 jich měl na kontě kolem 15!). Bughuul se moc neobjevoval a finále taktéž jako v prvním díle nemastné neslané. Koukatelný průměr. 55% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož mě příliš nenadchla jednička, nemohla mě tím pádem ani příliš zklamat dvojka. Proč, to už jsem psal minule - horror, ve kterém hrají (a navíc rádoby straší) malé děti, nepovažuju za pořádný horror. Takže z mojí strany vcelku spokojenost z dobré řemeslné práce, z výpravy, z hudby, ale žádné velké nadšení ze samotného děje. A teda nechci ze sebe dělat nějakýho měkotu, ale mně kdyby někdo ufiknul srpem půlku pracky, těžko bych pak ještě duchapřítomně pobíhal po domě, zachraňoval oběti a hlavně vyklidněně šoféroval auto. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevěděl jestli na to vyrazit nebo ne (znáte mě a můj názor na to čemu se v současnosti říká horor) tak jsem si opravdu na férovku hodil korunou a říkám si : Padne pana a stahuju chcan rip, padne orel a solím za to 160 kč v kině. No do prdele! Padnul orel. Já na to fakt musel jít!!! Ne teď vážně hodně lidí co jedničku považuje za poklad tohle splachuje do žumpy s visačkou odpad. Já jedničku za žádnej super film nepovažuji spíš takovej lepší duchařskej průměr a dvojka je jenom nepatrně slabší. Jenom škoda, že tohle člověk opravdu ocení tak maximálně v kině kde tomu zvukový efekty přidávají na úrovni a zvýrazňují ty všemožný lekačky. Stáhnout ten chcan rip, tak asi tak shovívavej nejsem, ale to už se nedozvím.55% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ciaran Foy je ešte väčší packal než som sa obával. To, že mu tu a tam z neznámych dôvodov prechválili jeho Citadelu ešte prehryznem, aj keď to žiadna pecka nebola a že talent z neho práve nesrší onedlho potvrdil aj sequelom Sinistra. Pretože natočiť tak slabé, bezduché, generické a nezaujímavé pokračovanie k niečomu tak silnému, temnému a atmosférickému je hanbatý fail. Nemôžem to pomaly ani normálne porovnať, pretože je to vo všetkých aspektoch o toľko horšie, až som mal pocit, že pozerám nejakú nevydarenú paródiu a aj tými 2* možno nadhodnocujem. Uff, radšej na túto blbosť rýchlo zabudnem a budem predstierať, že Sinister bol iba jeden, dúfajúc, že iritujúcej, komerčnej Blumhouse fabrike, ktorá chrlí horory ako levné zboží na páse, nenapadne ho znehodnotiť ešte ďalším prírastkom. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Počas kostolnej scény boli použité živé potkany. (Mathew234)
  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)

Reklama

Reklama