Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

Čistej odpad! Tohle nezachrání ani Gabriela Kratochvílová.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

2640 x 22-45 min, to mluví za vše :D

plakát

Vinnetou se vrací (1998) (TV film) odpad!

Pierre Brice je rozhodně pán, ale tohle byl krok hodně vedle.

plakát

Školní výlet (2012) odpad!

Bože můj, zasloužim si nějakou cenu za to, že jsem tohle (nevim jestli se to dá nazvat filmem) dokoukal až do konce. To byl ten nejtvrdší hardcore, dosud všechny odpady jsou oscarový trháky oproti tomuhle. Fakt totální peklo. Vždycky mě zničí když vidim své oblíbené české herce v takovýhlech hrůzách (p. Lipský, pí. Jirásková). Jediný plus za Hanychový kozy, lol.

plakát

Divergence (2014) 

Bojující, dospívající holky a jejich lásky zachraňují svět od zlé diktatury. Celkem snadno předvídatelný film, nedosahuje kvalit Hunger Games ikdyž se o to usilovně snaží. Další dva díly už budou jen prodlužování agónie.

plakát

Horší než smrt (2010) odpad!

Tak to je fakt hrozný, anglická verze je mnohem lepší a vtipnější. Nechápu jak někoho může napadnout natočit stejný film a prohodit barvy herců :D to mi přijde asi nejvtipnější na celém filmu. Režisér musí být super zoufalec :D Příště natočí Avatara, akorát všechno nebude modrý ale zelený třeba :D

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) odpad!

To je fakt hroznej film, nechápu že sem na to vydržel koukat. A to že to má ještě jeden díl a další se plánuje to mě ničí ještě víc.

plakát

Robocop (2014) 

Nevim no, tenhle remake mi nepřišel vůbec k chuti. Stejně jako Total Recall. Filmy z 80. let měly prostě něco do sebe. Zde je to plný všemožných efektů tak jak tomu v dnešních akčních filmech bývá a nic z toho, film nepřinesl nic nového. Pohodička s předvídatelnou akcí, hlavně ať neni žádnej Robocop 2, 3, 4 apod. Stačí že tu máme Iron Mana.

plakát

Obhájce (2011) 

Klasická story filmového obhájce a podobných. Pokud se vám líbí filmy jako Okamžik zlomu, Případ pelikán a Ctihodný občan tak je tento film přesně pro vás. Film plný neočekávaných zlomů který budete napjatě sledovat až do konce.