Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (34)

plakát

Vlastníci (2019) 

Komedie, jíž protéká hodně silný spodní proud bahna.

plakát

Odnikud (2017) 

On man (woman) show Diane Kruger. Mozna trochu chladne, nicmene u zaverecne sceny mi celkem busilo srdce. Predpremiera v Bio Oko na Silvestr - to se take pocita.

plakát

Cukrář (2017) 

Trochu jsem se bal oslavneho gaypride filmu a byl jsem velmi prijemne prekvapen - 4,5*. Akorat vykradeny Yann Tiersen trochu zamrzel ...

plakát

Vážený občan (2016) 

Absurdni podivana, ktera vas prinuti obcas zamackout se do sedacky a sklopit oci. Buranstvi a malomestactvi je stejne v Argentine jako u nas v Horni Dolni.

plakát

Dunkerk (2017) 

Cekal jsem dalsiho Vojina Ryana a nedockal jsem se - Nolan neni Spielberg. Pouceni pro priste - nechodit na film s ocekavanim. Uhrancive Hardyho oci v zapadajicim slunci je pro me scena roku. Zimmer to tam sazi standardne dobre, heroicti hrdinove jsou hrdinni, ale k absolutni top tomu neco chybi ...

plakát

Druhá strana naděje (2017) 

Propracovane kulisy - je to Finsko? Je to soucasnost, nebo 50. leta? Opravdu ve Finsku hraji jen ucajdane country barove kapely? Vypoentovane absurdity. Pobavilo ...

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Pokud odmyslim zbytecne sladky konec, tak vypoentovany, lehce politicky nekorektni humor by byl na 5*.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Me pocity, vzdy kdyz pokladam telefon na stul (displejem dolu, samozrejme ...) koncentrovane do 90 minut. Od 5* me odradil pouze uplny zaver - za me az zbytecny happyend.

plakát

Poslední rodina (2016) 

Neuvěřitelně silný film, ke kterému se dá jen těžko něco napsat. Díky němu jsem minulou hodinu strávil u wiki studiem Beksinskeho života. Pokud to měl být životopisný film, tak velmi dobře kamuflovaný.

plakát

Masaryk (2016) 

Nejde uplne o film samotny - dalo by se hodne diskutovat o tom, zda Roden hral tak, jak hral, zda scenar kopiroval historicke udalosti, nebo ne, zda postavy byly uveritelne, ci nikoliv. Duvod, proc film hodnotim tak vysoko je jiny - toto je velmi citliva cast nasich dejin, zlomovy bod, ktery definoval Cechy na dalsich mnoho let a je dobre, ze neni opomijeny. Masaryk, at uz je film jakykoliv, nam stale nam pripomina, jak cenna je svoboda, cest a rovna pater.