Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle že jsou vzory pro dnešní mládež? Tak to pánbůh s nimi a to nejsem věřící ani omylem. Banda blbečků z internetu, hromada debilních keců a hon za každým „lajkem“. K tomu troška „romantiky“, nějaká ta hádka a osočování – nu excelentně pohaslá zábava na každodenní odpoledne pod taktovkou Primy. Viděl jsem jen pár dílů, ale jelikož nepatřím k těm, kteří tomu vlepili odpad hned ze začátku, chtěl jsem tomu dát šanci, tak ho s velkou radostí vlepím až po skončení této rádoby „reality show pro mladé“… ()

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká veeelmi lowcost oblečená verze Too Hot To Handle či co? Too Boring To Handle - až tak, že i jako kulisa k práci mi to vyloženě vadí a zřejmě to brzo vypnu. Too Hot mě přinutilo s prací přestat a fascinovaně sledovat lidi s inteligencí krevet. Na tomhle pořadu mě nejvíc zaujalo pestrý srdíčkový povlečení, ale už se ho nikde nedopátrám, protože koukám na reprízu; místo nádherného povlečení začali po chvilce točit inteligentíka, co se ! světe div se ! po alkoholu poblil; a na iPrimu bych se k opětovnému zhlédnutí tohohle skvostu musela registrovat. Ach jo. V srdci mám určitě spoustu místa pro guilty pleasures (zdravím pořad Všechno co mám ráda a je mi líto, že o tomto skvostu ví tak málo lidí, fakt, prosimvás, TO MUSÍTE VIDĚT), ale tohle je tak blbý, že ani jako GP to neobstojí. Odpad. ()

Reklama

JamesConnorG odpad!

všechny recenze uživatele

Dojmy - Tady to vezmu krátce a stručně. Televizní pořad Like House je špatný seriál ve všech směrech. Influenceři  jsou tu arogantní, nic jiného nedělají než jen pijí a dělají hlouposti. Tihle lidé mají být vzorové pro děti, ale jak vidím, tak selhali, a to hodně. Hloupé či zbytečné kauzy, hádky a podobně, jsou prostě velká blbost. Celkové Hodnocení - 2% ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Dislike. Výstižně tuto věc (vysloveno s maximálně možným opovržením) zhodnotil pro Lidovky Jan Motal, čtěte, dozvíte se vše, co k téhle show skutečně potřebujete vědět: https://1url.cz/oKesl. Teď jen doufám, že mi po spravedlivém shitstormu Prima Like House nestopne - mám totiž v plánu touto úchylárnou prokládat četbu Proustova Hledání ztraceného času, to proto (proč probůh?), abych si zachoval alespoň minimální kontakt se svými generačními blíženci. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono zavřít sedm pitomců, kteří se živí buď tím, že tancují na písničky nebo sází na svoji "nesmírnou krásu" do jedné vily není blbý nápad, vždyť Vyvolení byli ve své době kult. Ale tohle nefunguje po všech stránkách, vedené je to otřesně, ty díly jsou nudné (viděny dva) a nakonec v té vile vlastně ani zavření nejsou, jestli jsem to teda správně pochopil. Já vlastně po těch dvou dílech vůbec nepochopil, o co tam jakože půjde a sledovat to jen kvůli tomu nebudu ani náhodou. Tohle pro mě nebude ani guilty pleasure, tohle je prostě sračka. Ale Primu bych za to nekritizoval, sice po tom za chvíli neštěkne ani pes, ale jak vidno z počtu hodnocení, zájem to vzbudilo... odpad! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve 26. dílu přibyla mezi účastníky další osoba, a to influencerka „proste_djany“Její celkový počet bodů (liků a disliků) byl při nástupu stanoven průměrem hodnot bodů ostatních účastníků. (CaptainBlaf)
  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)

Reklama

Reklama