Reklama

Reklama

Škola hada

  • Česko Had ve stínu orla (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (117)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Opět starý film s Jackie Chanem od kterého jsem nic nečekal a nakonec mě dostal do kolen, mě se staré filmy s Chanem potažmo prakticky všechny kung-fu filmy dařile v mládí vyhýbali nakonec jsem dostal ale na nějaký ten film chuť a tak jsem šel na jistotu. A i když jsem od toho moc nečekal dostal jsem fakt parádní akční komedii která mě naprosto bavila. Humor byl výborný, akce byla dobrá(a hlavně vtipná jako třeba smrt kněze). Parádní film který mi zvedl náladu. ()

Mirah81 

všechny recenze uživatele

Kazetu s tímhle filmem jsem si kdysi přinesl z maturáku.Hned potom co jsem se odpoledne vzbudil jsem na něj kouknul a od tý doby ještě mnohokrát.Pro mě jeden z nejlepších Jackieho filmu,nabitej spoustou výborných soubojů,vtipných sekvencí,zajímavým tréninkovým systémem a hlavně skvělým záporákem,kterej tam není do počtu. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No v podstatě stejný jako Mistrův syn, tyhle filmy s Jackie Chanem sou pořád stejný, ale taky pořád skvělý. Film je prakticky složenej z 80% ze skvělých choreograficky dokonalých a nápaditých soubojů + do toho vložená vtipnost jakou vytvoří během soubojů jen jackie Chan a tim se z toho stavá ještě trchu něco víc, než jen fascinující bojovka. Příběh je pravda mírně na vedlejší koleji, ale toho si během těch něskutečnejch bojovejch kreací ani nevšimente. A Siu Tien Yuen jako Pai Cheng-Tien je skvělej, stejně jako v drunekn mastrovi ()

Dreadd 

všechny recenze uživatele

"Já nejsem žádnej kněz. Jsem bojovník. Z Ruska!" Komedie s tradičně idiotskými zvukovými efekty při soubojích, při které se tvůrci vykašlali na vyprávění příběhu a spokojili se s obvyklým soupeřením o nejlepší školu kung-fu. Co je skutečně k neuvěření je dabing. Vytvořený byl údajně v roce 1997 a nevěřím, že překladatel vůbec věděl, jakým jazykem se ve filmu mluví a ve vytváření dialogů také nebyl příliš zběhlý. Paradoxně tenhle styl dabingu (přestože občas postavy povídají nesmysly a občas dabéři zkoušeli břichomluvectví) dal vzniknout těm nejlepším hláškám a technikám jako Útok na hada. Nejlepší byl ale ultimátní zápas kobra vs. kočka (s umělou prackou). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V predhollywoodskej tvojbe Jackieho Chana mám veľké medzery, no po tomto filme si ich určite doplním! Vidno, že Jackie hral vo filmoch vždy hravé kung-fu, posplietané s komickými bojovými scénami a že ich v tomto filme bolo od začiatku až po samý koniec! Opäť príbeh úplne jednoduchý, no bojovo komickým scénam, plných extra chmatov sa nedá odolať! 80%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • V USA musel být pro film kvůli licenčním problémům s původním hongkongským soundtrackam vytvořen soundtrack nový. (Raztubyl)
  • Jackie Chanovi byl vykopnut při boji s Hwang Jang Lee zub a při natáčení jiné akční scény si rozřízl paže mečem. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama