Reklama

Reklama

Dnes v noci v lese nikdo nespí 2

  • Polsko W lesie dziś nie zaśnie nikt 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu, která jako jediná přežila krvavý masakr, potká hrozný osud. Nejistý nováček v řadách policie tak musí překonat strach a zabránit dalšímu krveprolití. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

petikacka 

všechny recenze uživatele

To byla, ale blllboooost. Jasně, je tam ten "přesah" do mezilidských sraček, ale jak se říká: "Když chceš změnit svůj život, musíš změnit sebe" a když to neumíš s babama, tak je jedno jestli je to krasava nebo zrůda, stejně tě kopnou do prdele obě...No prostě začátek ještě ušel, ale pak se to zvrhlo v totální kravinu na n-tou. Za mě 25% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Žárlí holky, Polky, zrůdy... bublají v nich temné pudy!"  Na Imdb 40%, ale tady v černých číslech?! Pche. Nepoznáte dobrý film, ani když vám s potutelným chichotáním šramotí ve skříni! Na protest nadhodnocuji, z poctivých čtyř na rovných pět puchýřů.  V jedničce,  v puszczy Białowieskiej, se mi moc líbilo, hlavně u krmelce prasat bradavičnatých. Dvojka mi též seděla, jak garnek na dupę. Blaženě vytlemený už od úvodu. Snová barokní pasáž s nadupanou akcí versus ošuntělá realita života policejního podržtašky, při návštěvě otřískané prodejny s vágusem za pultem.  Je to hravé, pšonski goredravé, mokvavě romantické. A scéna nejzrůdnějšího mutantího sexu všech dob i pralesů mou Faustku nebezpečně rozněžnila: "To je o nás, miláčku!" :-) Rande v křoví se nám pokusila překazit drsná domobrana, dva pastmi vybavení otyloni, ale marně. Lovecké halali, špičková orchestrální záležitost, pak znělo celým filmem. Houkání lesních rohů, brumlání fagotů v křoví, ťapání kláves po střeše sanitky... a zádumčivé finále, při němž se rozplakaly první i druhé housle, útlocitná harfenistka a málem i já. I ta klingonština (© JASON_X) opuchýřovaných milenců byla super. Chci trojku! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola fajn. Žiadny zázrak, ale solídny lesný slasher, ktorému čosi viac dodala krajina výroby Poľsko. Vďaka tomu to bol predsa len trochu iný (špecifickejší) slasher, než bežné (americké). Spokojní boli aj diváci a tak do roka a do dňa vznikla dvojka. Tá berie do úvahy existenciu jednotky vo viacerých veciach, ale nebudem spoilerovať. Napriek tomu si od istej chvíle začne ísť prekvapivou cestou a ak budete čakať to isté, čo minule, zrejme zostanete zaskočení. Mne to nevadilo, ale mám z toho rovnaké pocity, ako vtedy: fajn na jedno pozretie, ale o kulte by som vážne nehovoril. Určite poteší drsné gore. Naopak, masky béčkarské. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Do cca polovice je tu relatívne drsné fajn pokračovanie prekvapujúcej jednotky. Od polovice je to grc, ktorý je trápny, nie je vtipný, nie je hororový, nie je atmosférický, ako keby to natočil úplne niekto iný, ako prvú časť a prvú polovicu tej druhej. Trtkaciu scénu dvoch mutantov, napriek tomu, že tam asi aj tak nič nevidieť, som doslova pretočil, pretože už bolo utrpenie to dosledovať. Jedna hviezda za dokonalé gore efekty, tie boli na extra úrovni a ešte za posledné minúty, ktoré by možno nalákali divákov na pokračovanie, ktoré by mohlo byť znovu hustejšie ako prvá časť, ale to by sme nemohli mať predchádzajúce minúty, ktoré tieto šance totálne zabili, čo sa odrazilo aj na hodnoteniach. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bola ešte celkom zábavná poľská blbina na jedno pozretie. V pokračovaní sa naozaj nenachádza vôbec nič, okrem celkom zábavného a kvalitného gore, čo však znamená asi dve minúty zábavy. Príbeh, alebo niečo, čo by sa dalo nazvať dejom, to bolo niečo neuveriteľné. Tak dementný horor som nevidel už poriadne dlho (a to má človek od príbehov v horore veľmi nízke očakávanie). Po skončení som mal naozaj pocit, že horšie to už ani nejde. Ruky preč. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama