Reklama

Reklama

Čtvrtý a podle mnohých také nejlepší díl slavné hororové série. Ke zdařilému pokračování nejvíce přispěli herec Cryspin Glover a tvůrce speciálních efektů Tom Savini (Dawn of the Dead). (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Logická katastrofa. Herecká tiež; minimálne čo predvádza tá ústredná blondína, to je fakt hanba. Ale ako horor paráda. Dokonca aj tie falošné lakačky tu celkom fungujú, atmosféra ide na plné, vraždy sú zatiaľ najvynaliezavejšie, a čo do napätia je to ešte o chlp lepšie než trojka. Škoda toho idiotského konca, no uznávam, že Feldman bol ako decko cool :) Štyri hviezdy v rámci žánru a série. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joseph Zito se hezky zaučil na Vrah z Rosemery a dokáže držet napětí,až do finále.Přesto ten hluk co dělá Jason okolo domu(holku yvhodí z okna,roztříská se o auto a nikdo nic neslyšel?). Jason se tu vyřádil do sytosti. Trošičku mě zklamalo,že Jasona dokáže dostat i malý kluk. Osobně si memyslím,ikdyž Jasona miluju,že se jedná o ten nejlepší díl z celé té série,přece za ty chybičky. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Po slabšej 3D trojke sa Jason vracia v sile porovnateľnej s jednotkou a dvojkou, t.j. bez humoru, zato s tvorbou Toma Saviniho. O vraždy a prsia nie je núdza, občas uvidíte aj tvár bez masky a zaujímavou súčasťou je prekvapivo vážne vyznenie postavy hranej vtedy ešte malým (ale už vtedy čudným) Coreym Feldmanom (okuliarnatý pošuk Teddy Duchamp z kingovky PRI MNE STOJ!). 80% predovšetkým "myslené pre fanúšika" (pre "normálneho" diváka, čo si občas chce pozrieť nejaký dobrý horor, by som zo série odporúčal len prvé dve časti a potom už nič) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

S třetím dílem nejlepší z celé série.Naproti předchozímu dílu se akce rozjede hned od začátku filmu a nepřetržitě trvá až do samého závěru.Parádní série vkusných a originálních gore vyvražďovaček,kde se nešetří všemi různými zahradnickými potřebami a litry krve.Jason se rozjíždí jako v žádném jiném díle,o to větší je možná pak zklamání jakej gumák se z něj vyklube na úplném závěru filmu a jak hravě ho mládežnický zbytek,který jěště zůstal na živu,vyřídí(sorry za spam)...samozřejmě všichni víme že ne na dlouho:).. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čtyřka je dobrá. Z márnice vstalý surový kolohnát Jason oslaví svůj návrat do oblasti Crystal Lake vraždou tlustý hippí holky a už je to tady zase - bát se může tříčlenná rodinka a hned vedle sousedící teen partička. Není tady už nic tak pamětihodného, ale jinak fakt nevím co vytknout. Saviniho gore, celkem zábavná (a hodně se svlékací) mládež, suprový zpomalený pády z okna, a dítě co mě výjimečně nesralo - a na konci se s tím fakt nesere (narozdíl od pomalu všech teenagerů a dospělých v pomalu všech slasherech). Pěkných 7/10. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Ted White (Jason) odmítal mluvit s ostatními herci na place, aby se od nich distancoval a měli z něj větší strach. (Stocki)
  • Tommy (Corey Feldman) hraje ve filmu arkádovou videohru Zaxxon, která vyšla v roce 1982. (Stocki)

Reklama

Reklama