Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 7

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (342)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi už mne přehnané akční scény na efekt přestávají bavit. Buď to a nebo byl tento počin opravdu velmi slabý a nezáživný. Skoro dvě hodiny a nakonec mi stejnak připadá, jako by se ve filmu neodehrálo vůbec nic zajímavého. Průzkum příkopu jsme si přeci odbyli již v jedničce a tentokrát byl zahalen do mnohem větší tmy a obohacen pouze světelnými záblesky, které nepochybně potěšily každého epileptika. Nebavil jsem se a po 40 minutách jsem měl již velmi silná nutkání odejít. Odpad sice nedávám, ale narozdíl od ucházející jedničky to byl velmi překvapivý propadák. Co mohu alespoň pochválit a obhájit si tu jednu hvězdu? No, pokud na tom někomu záleží, alespoň speciální efekty u příšer vypadaly moc hezky a občasné humorné příhody potlačily mé rostoucí choutky rozmlátit televizi a ukončit tak to trápení..... 20% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pitomina pevně přisátá k čínským ceckám plných chechtáků a s hlavou až po uší zaraženou v její zadnici. V omalovánkových kulisách se tu prohánějí digitální potvory a vás to má asi napnout, vyděsit, nebo co vlastně. Ano, mě vyděsila myšlenka, že potenciálně existujou diváci, kteří u něčeho podobného zažívají napětí či zábavu, já bych raději místo toho strčil do akvárka svoji ruku a nechal si ožužlávat palec murénou. Dříče Stathama mám rád, ale kdyby jeho roli tady převzal nějaký no name Číňan, nic by se nestalo. Jasone, tebe raději v Ritchieho stáji, na tyhle kraviny je tě škoda. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jason Statham se opět vrhá vstříc megalodonům. Bohužel už u toho není krásná Bingbing Li, tvůrci její postavu bez vysvětlení zabili. Každopádně opět je to hezká podmořská podívaná, ze začátku hodně napínavá. Jason Statham v roli drsňáka je prostě fajn. Avšak ve druhé polovině filmu už je to takové trochu béčkovější, hlavně když se děj přesune na ostrov. Některé věci jsou už opravdu přehnané a těžko uvěřitelné. Celkově je ale film pořád dobrá zábava, i když o něco horší než první díl. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ben Wheatley zelenú na natočenie R-kového krváku v dĺžke 90 minút, v ktorom by sa zameral buď na akčnú trilerovú líniu alebo bizarné boje na štýl Sharknada, Meg 2 mohol byť skutočne slušnou zábavou. Miesto toho sme však dostali nevýrazný mišmaš, ktorý nedokázal nikdy zatlačiť poriadne na pílu a všetky dobré scény nakoniec zabil infantilným humorom. Aj z toho dôvodu udeľujem druhej časti Meg iba priemerných 5/10. Viac v recenzii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mala to byť letná popcornová zábava a presne to som aj dostal. Dvojka sa riadi pravidlom všetkého viac, a ak vám už pri prvom diely prišlo, že je tam veľa veci prestrelených, tu v dvojke, je ich ešte viac. No priznám sa, že mi to nevadilo. Dvojka je úplná iná, ako jednotka a okrem mega žraloka, vás tu čaká viac mega žralokov, mega chobotníc, mega príšer, mega namakaných teroristov a nechýbajú ani Stathomové mega parádičky. Potešilo ma aj, že Statham dostal viac priestoru v akčných scénach. V jednotke na to nebol priestor, no tu dvojke si asi niekto uvedomil, že ma palube Stathama, ktorý kope prvú ligu a tak mu pár kopov aj dopriali. Čo sa týka vizuálnej stránky filmu, tak efekty mi prišli v pohode, dokonca výprava, kulisy (podmorská základňa) a kostýmy (štýlové hi-tech oblečky) ma celkom milo prekvapili. Príbeh nie je síce nič extra, ale bavili ma herci, vtipy a predovšetkým akcia, ktorej nechýbali celkom dobre nápady. Kludne by som si dal aj trojku. 75% - 4* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • Hlavní natáčení započalo dne 4. února 2022 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Dále se točilo v Číně, Hong Kongu a Thajsku. (fiLLthe3DD)
  • Scéna, v ktorej Meg zožerie Tyranosaura Rexa, je priamo prevzatá z prvej kapitoly knihy z roku 1997 „Meg: A Novel of Deep Terror“ od Steva Altena, na ktorej je založený prvý film. (Arsenal83)
  • V júli 2023 Ben Wheatley uviedol, že sa viedli interné diskusie o potenciálnom treťom filme. Všetko však závisí od komerčného úspechu tohto filmu. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama