Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (316)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Netflix pokračuje ve své krasojízdě napříč filmy všemožné kvality a je z toho opět jen další průměrný snímek, na který druhý den zapomenete. Nad vodou ho drží charisma Jamieho Foxxe a poměrně slušně natočené zabíjení upírů. Škoda, že jediný upír, kterému to opravu věříte, je postava Natasha Liu Bordizzo jako Heather, která se ve filmu jen mihne. Ostatní upíři vypadají spíše směšně. Dave Franco pokračuje ve svém výčtu postav blbečků-ňoumů. Tady si zahrál upozaděnou kancelářskou krysu, jehož rolí je pěkně polopatě vysvětlit divákovi, jak se to má s těmi upíry. Když zavřu obě oči, je to průměr. Ono to totiž rychle uběhlo. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na Dennís měnu jsem se dost těšil, ale po zhlédnutí musím bohužel konstatovat, že převládá mírnější zklamání. Pojďme si to tedy probrat detailněji...Jamie Foxx v hlavní roli dokonalý, na něm a jeho charismatu celý film staví, on ty bad-ass charaktery umí podat naprosto přesvědčivým způsobem. Co mi ale vadilo, byla postava Franca. Proč všude cpát rádoby komediální figurku? Přece nemusí být film s upíry jen čistokrevnou zábavou, navíc ty samotné vtipy často ani nevykouzlily úsměv na tváři, spíš menší křeč. Příběh nemá asi čím moc zaujmout (únos rodiny jako nejvíc klišoidní zápletka ever), pár inovativnách vychytávek (obchodování s upírskými zuby) se zde ale přesto najde. Co naštěstí ale film zachraňuje a posunuje ho na tři hvězdičky, to jesť choreografie bitek. Tady jsem si pošmákl, navíc se divák dočká i dost krve (cameo Addkinse potěšilo). Suma sumárum. Jako zábavná jednohubka na zabití odpoledne to postačuje. Ale jako film s rozpočtem 100 mil. dolarů s vyššími ambicemi výsledek vidím přesto spíše negativně. Netflix v poslední době na poli filmů úděsně stagnuje. Za mě 6/10 ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Solidně zpracovaná a celkem vtipná upírská řežba. Vlastně je to takový moderní Van Helsing, který zprvu dosahoval kvality pětihvězdičkového akčňáku s velice obstojnou příběhovou zápletkou. Finále se bohužel, stejně jako u mnoha podobných novodobých děl, prokázalo být bez špetky nápadu a film byl ukončen překombinovanou parodií. Vytáhnout se v posledních minutách stopáže s co možná největším pérem a předvést tu nejvelkolepější závěrečnou scénu na světě, je v poslední době velkým nešvarem. Proto to začíná být okoukané a osobně si z takto nelogického šaškovaní, jenž se nese v úplně jiném duchu než zbytek filmu odnáším negativní dojmy. Pak je tu ještě jedna věc s velmi hořko kyselou pachutí. Vzhledem ke směru, jakým se snímek ubíral a jeho hororovému nádechu, jsem byl takto růžovoučkým happy endem přinejmenším zaskočen. Přes zmíněnou kritiku, stále hodnotím velmi kladně. 71% PS: Tímto byl Snoop Dogg již obsazen opravdu ve všem. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda. Parádní choreografie a kamera. Vymazlený humor s cool konverzacemi, tohle jsem přesně čekal od Bullet Trainu (co se týče akce), humor je ale na stejným levelu zábavnosti. Chvíli jsem si přál, aby z toho byl seriál, protože ta stopáž odsýpá neskutečně. Úžasně vybrané ústřední duo Jamie a Dave, tyhle dva spolu musí ještě něco natočit! Potěšil i občas potkaný teammate z Call of Duty: MW - SNOOP DOGGIE, kterej si tu střihnul parádně sedící roli Black Cowboye a s rotačákem mu to šlo fakt parádně. JJ Perry se jako začínající režisér nechal správně inspirovat tvůrcem Johna Wicka. Tím to potvrzuje i fact použité hudby při příjezdu fake Adkinse (Le Castle Vania soundtrack z JW 1). I přestože se jedná po příběhové stránce o klišé, tak jsem se královsky bavil a užil si každý kill. Z tohohle by mohla být parádní série dalších filmu, protože snímek jako rozjezd obstál neskutečně. Samozřejmě nesmím zapomenout na vynikající Gore, kde tvůrci nezapomněli i na vyřádění se na lidech (useknuté hlavy, lítající končetiny). Spoustu cameos také potěšilo - Příkladem: "You Know the Definition of Insanity?!", jasnej Vaas z Far Cry 3! Také výše zmíněný fake Adkins byl parádní. Je vidět, že scénáristé jsou fanoušci videoher, za to další bodíček navíc! Jednoduše řečeno: Je to masakr jako kráva (brutální, intenzivní, choreograficky dokonalý masterpiece) a přesně tohle potřebuju aspoň 1-2 do roka, abych uspokojil svoje psycho choutky. Čistých pět hvězd, doporučuju. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

JJ Perry přichází s jeho prvotinou a je to rovnou trefa do černého, protože takový kure*ský nářez tady nebyl už dlouho! Všude samí zombíci, ale upíři, ti jsou poslední dobou hodně upozadění, a proto cením nápad. Day Shift je zfilmované meme, neskutečný a humorem napěchovaný pleasure, k tomu akce, která rve koule, a s áčkovými herci to šlape bezchybně jak hodinky! Jamie Foxx v hlavní roli je úžasný, mladý Franco hláškuje o stošest a jeho postavička mladého úředníka vhozeného do drsného prostředí lovu upírů je fantastická a Scott Adkins i nahulený Snoop Dogg ve vedlejších rolích jsou příjemným zpestřením celé téhle srandy. Když řeknu, že lepší akci jsem neviděl snad za celý rok, tak fakt nekecám - dojde na auto honičky, upíří martial arts, boje s dřevěnými kolíky, nunčaky, katanou, mačetou, nožem, samopalem i brokovnicí a má to šílené grády, krev tryská po litrech, oběti odlítávají metr daleko a celé je to strašně dynamické, rychlé a efektivní. Suma sumárum - pro mě zkrátka překvapení z nebes a takhle povedená kombinace trefného humoru, precizní akce, barevného vizuálu, nápaditosti, šťavnatého gore a áčkových herců se jen tak nevidí. Tohle se povedlo. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Natáčanie začalo 19. augusta 2021 v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Keď Bud (Foxx) a Big John (Snoop Dog) vstúpia do únie môžeme vidieť fľašu s nápisom „BSB“. Je to Brown Sugar Bourbon, značka alkoholu ktorú vlastní herec Jamie Foxx. (maramashi)
  • Pôvodne mali bratov Nazarianovcov hrať Scott Adkins a rumunský herec Liviu Covalschi, ale Covalschi musel úlohu odmietnuť kvôli iným filmovým povinnostiam. Nahradil ho Steve Howey. (m.a.t.o.)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama