Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

5 hviezdičiek dávam preto, lebo FRIENDS Reunion ma neskutočne bavilo, vychutnala som si každý okamih a celý čas mi úsmev nezmizol z tváre. Myslím si, že to nemohli urobiť lepšie. Som veľmi spokojná. Zistila som, že som asi nikdy nevidela koniec seriálu! Zaujímavé je, že iba Jennifer Aniston sa podarilo byť úspešnou herečkou a nielen navždy ostať Rachel. Nedávno sme tu mali Beverly Hills stretko po rokoch, teraz Priatelia. Jediné z čoho som bola mierne šokovaná, je neprirodzený vzhľad Courtney Cox! Až ju ľutujem. Taká Lisa Kudrow vyzerá stokrát lepšie a prirodzene na svoj vek. Potešili ma tam aj hostia ako Reese Witherspoon či Lady Gaga. Normálne mám chuť pozrieť si seriál znova, určite som nevidela všetky epizódy. Ešte dodatok: V dnešnej dobe by už takýto politicky nekorektný seriál nemohol vzniknúť, je mi ľúto časov, keď sa herci vyberali podľa talentu a nie podľa rasy, orientácie a iných kritérií. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit, když se potřebujete srovnat s předčasnou smrtí Matthewa Perryho, než Friends Reunion? Před dvěma lety to bylo taky velmi milé a potřebné ohlédnutí, které pomohlo uvolnit pandemický stres, teď to má zase trochu jiný podtext. Každá velká show si podobné ohlédnutí zaslouží. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Své hodnocení bych nejraději rozdělil do dvou částí. Pro nezasvěcené: Vůbec nedoporučuju si dílo pouštět pokud jste neshlédli několik epizod seriálu Přátelé a nemáte k hercům vybudovaný dostatečný vztah. V takovém případě tuto jednorázovou vzpomínkovou talk show ohodnotíte odpadem po deseti minutách a sledování ukončíte. Pokud však patříte mezi zasvěcené, seriál jste si užili a herce máte rádi, v takovém případě bych pak naopak sledování vřele doporučil. K samotnému hodnocení - O díle se všude dlouho mluvilo a já tak nakonec očekával něco zcela odlišného. Když mi došlo o co doopravdy jde, přiznávám, byl jsem docela zklamaný. Od sledování mne to však neodradilo, jelikož patřím do druhé zmíněné skupiny a seriál mám moc rád. Jedná se o poměrně dojemnou a hlavně vtipnou talk show s očividnými hosty, moderovanou Jamesem Cordenem. Z obsahu mne kupříkladu moc zaujaly zajímavosti z natáčení, příběhy hlavních postav za oponou a nepovedené záběry nejslavnějších epizod (toho mělo být podle mě i více). Na druhou stranu část, kdy lidé ze všech koutů světa mluví o pozitivním efektu seriálu na jejich životy mi přišla dosti uhozená a považuji ji za jednoznačně nejslabší z celého speciálu. Dále mě pak také moc nenadchli staří herci čtoucí scénáře z jednotlivých epizod u společného stolku. I přes tato lehká zaškobrtnutí jsem s výsledkem více než spokojen a hodnotím kladněji než jsem si sám byl na začátku vůbec ochoten připustit. 71% PS: Výsledek je na pomezí, ale za remake Smelly cat s Lady Gaga dávám hvězdu navíc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Za toto dostal každý z hercov po 3 až 4 milióny dolárov? Ja som fanúšikom a dokonca mám seriál vo svojej top 10 (zatiaľ). Ale očakával by som po toľkých rokoch a s takým rozpočtom nejaký super vtipný film s normálnym dejom, proste naozajstný „reunion“. Toto je však nostalgické stretnutie hercov, ktorí majú slzičky na krajíčku, pretože vidia staré štúdio s kulisami. A možno tie slzičky sú od dojatia, že tak poľahky zarobili na ďalšiu plastiku, ktoré sa na viacerých z nich dosť výrazne vynímajú. Ako fakt za interview, pár zostrihov a dojatie hercov odmietam dávať nejaké super hodnotenie. Slabučké 3 hviezdy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Totální fenomén. Absolutní chemie mezi ústřední šestkou. Nejprve obsadili Rosse (David Schwimmer), který to vyhrál se svým výrazem zpráskaného psa, pak přišla na řadu Lisa Kudrow a její Phoebe, která představovala přesně to, co tvůrci chtěli, a ještě to pozvedla. Následovala mnohatýdenní pauza, ve které nikoho dalšího nenašli. Až z úst Matta LeBlanca zněly repliky Joeyho skutečně vtipně. Problém byl u Courteney Cox, protože už byla známější, nicméně právě ta dodala Monice neuvěřitelnou radost. Následoval Chandler, jehož představitel Matthew Perry, když četl dialog, pořádně tím ožil. Castingově nejobtížnější prý byla Rachel. Trochu rozmazlená, trochu sebestředná. Jennifer Aniston ovšem v sobě měla opravdovost a vřelost, takže diváci jejímu vrkání s Rossem hned uvěřili. Šestice přátel se po letech v kompletní sestavě přichází rozloučit s newyorským bytem a po 17 letech (finále jsme se dočkali v roce 2004) vzpomínají na pár drobků z těch 236 epizod. Je to milé, místy hodně milé, ale hlavně je to totální guláš. Chvílemi je to dokument, jindy talkshow s mizerným moderátorem, pak se po molu projde Cindy Crawford v Rossových kalhotách, následně vzlykají vášniví fandové napříč kontinenty, jak jim tahle parta obrátila život naruby, na minutu přicházejí a mizí speciální hosté… Někomu stačí, že tahle šestka (mimochodem mistři pohybové komedie) přišla a pobrečela si (občas strojeně, to si přiznejme), já ovšem čekal o něco víc. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • V čase 44:26 sa v špeciáli objaví fanúšik Attila zo Slovenska. V pozadí je vidieť Levický hrad. (DRIV3R)
  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)
  • Šiesti hlavní herci sú zaroveň aj výkonní producenti a každý z nich si zarobí minimálne 2,5 milióna dolárov. (DRIV3R)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama