Reklama

Reklama

Tři mušketýři: Milady

  • Francie Les Trois Mousquetaires : Milady (více)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Francie se zmítá v hlubokém rozvratu. Je vyhlášena válka. D'Artagnan a věrní mušketýři jsou poslední hradbou před chaosem. Osud je však nečekaně vtáhne do rozsáhlého spiknutí. D'Artagnanova láska Constance je unesena. Při zoufalé snaze zachránit ji, je mladý mušketýr nucen spojit své síly se záhadnou Milady de Winter. Ale dlouho skrývané tajemství, které se vynoří z minulosti, rozbíjí pevná spojenectví. Mušketýry čeká strašlivá volba: jestli chtějí dokončit svou misi a zachránit Francii, budou muset obětovat ty, které milují… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (123)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Spokojnosť. Hlavný bod programu je opäť politikárčenie a zradu cítiť takmer nonstop. Nie vždy je to spravené prehľadne, atmosféra ale vsetko vynahrádza. Možno dojem vylepšilo veľké plátno, no random pasáže v lesoch alebo útok mušketierov na hrad mi učarovali parádne. Niečo sa mi páčilo viac ako minule (tmavé scény, tempo), niečo menej (kamera pri súbojoch), príbeh málokedy uberá nohu z plynu a postavy sú nepredvídateľné od začiatku do konca. No a Eva Green je diabol. Záver bol dramaticky vyhrotený viac jak som čakal ale pochopím divákov čo chceli niečo epickejšie. Predsa len, takto sa väčšinou končia epizódy seriálu a nie celovečerák. Mňa to ale na pokračovanie (dúfam teda že nejaké bude) nabudilo viac ako cliffhanger v prvej časti. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvojka, ktorá je kvalitatívne na úrovni jednotky. Som veľmi rád, že vznikla táto séria a približuje klasiku v modernom šate. Opäť jednozáberové bojovky, tento krát aj veľká bitka o pevnosť. Boli ale inak rozmiestnené, divák môže mať pocit, že ich je menej a viac sa nedí. Neni to pravda. Príbeh skvelý, posúva sa to, postavy sa vyvíjajú a dozvedáme sa zase veľa nového. Zvraty v závere a straty postáv sú presne to, prečo chceme aj trojku. 4 z 5 (Kino Mladosť) ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slabší než první část, hlavně díky divnému scénáři a záhadným zvratům ke konci. Atmosféra a kamera stále hodně fajn, i když temné ladění a špína někdy hraje do noty, někdy naopak dost vadí. Ale příběhová linka je hodně slabá a diváka moc nedrží v ději, navíc narativní twist s Constance a Mylady jsem vážně nepochopil. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože se obsahově jedná o poměrně rozdílné pokračování oproti prvnímu dílu, tak na kvalitě a zábavnosti filmu samotného se to naštěstí neodrazilo vůbec, a tak i Tři mušketýři s podtitulem Milady je záživná a vzrušující podívaná, která má co opravdu co nabídnout. Zatímco každopádně jednička byla přímočařejším snímkem, vyplněným především akcí, jistou dávkou odlehčenosti a částečně až spíš takovou představovačkou, tak dvojka se již soustřeďuje především na politikaření, intriky a odhalování zákulisí královského dvora a jednání jednotlivých postav, díky čemuž film pak získal na intenzitě a funkčnosti napětí a hlavně i na nepředvídatelnosti dějového vývoje, který dokáže i přes znalost předlohy několikrát opravdu překvapit, což je hodně příjemně překvapí. Tím ale nechci tvrdit, že se ve dvojce již neobjevuje akce, to v žádném případě, pořád je jí i zde dost a pořád působí velmi dynamickým a efektním dojmem, jen Milady prostě ale jen vyniká více v jiných ohledech, než předchozí díl, nehledě na to, že jakákoliv vtipnost zde zmizela už úplně. Po všech ostatních stránkách se jinak ale od sebe oba díly příliš neliší, takže i zde se opravdu hodně povedla vizuální, výpravná a atmosférická podoba filmu, jednotlivé postavy a jejich herečtí představitelé pak též nelze označit jinak než jako ukázkové, fungují i emoce, po celou dobu to má stále velmi svižné tempo a dost slušně je i vygradovaný závěr, takže já jsem s oběma díly Tří mušketýřů skutečně spokojený a jen si díky poslední otevřené scéně kladu jednu zásadní otázku, že by tvůrci počítali někdy v budoucnu třeba i s trojčičkou? Mrk,mrk :-). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil více bohužel. Je to moc hezky natočené ( Kamerové záběry berou dech), herci hrají perfektně, akce je méně, ale když na ní dojde je opět velmi fajn, jenže jelikož jsem si první díl už moc nepamatoval, tak jsem se hodně ztrácel v ději, přišlo mi to celé až moc komplikované a složité a kvůli tomu, jsem se nemohl do filmu naplno ponořit. Možná tomu dám druhou šanci, až to vyjde online, ale na 4 se zkrátka necítím, byť film splňuje parametry 4 hvězdičkové podívané. 6/10. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (7)

  • Henri de Talleyrand-Périgord, gróf z Chalais (Patrick Mille), určite existoval a v roku 1626 naozaj zorganizoval sprisahanie proti Richelieuovi (Eric Ruf). V Dumasovom románe sa však tento príbeh nepopisuje a navyše v roku 1627, kedy sa dej film odohráva, bolo už po jeho poprave, kedy ho odpravili až 29. úderom sekery (sťatý bol 19.8.1626). (Arsenal83)
  • V Nemecku prvý film D'Artagnan (2023) tak tvrdo prepadol, že miestny distribútor Constantin zrušil uvedenie tohto filmu v kinách a šiel rovno na video. (Arsenal83)

Související novinky

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama