Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejsem cílovka. Jo, tak to asi bude. Nejsem romantická duše, jsem spíš pragmaticky založená, nemám ráda pindání o citech, to ať si každý vyřeší v hlavě, sám a potichu, a poté poreferuje o výsledku. Kdysi dávno se mě jeden můj přítel snažil překvapit a naladit romantickou klasikou - poházel okvětní plátky růží po posteli (fakt nekecám, růží, žádné potpourri) a zapálil svíčky. Když jsem to viděla, začala jsem přemýšlet nad požárem, to kdybychom svíčku omylem shodili, a jestli je nějaký babkovský fígl, jak dostat rozmáznuté a rozmašírované kusy květin z povlečení. No a tím bych mohla komentář vlastně ukončit, protože je jasné, že komedie/romantický/USA není pro mě (navzdory tomu, co tvrdí ten pitomý sloupeček vpravo na mém profilu). Pro milovníky sladkého perfektní. Pro ty, co milují takové ty roztomilé, trapné scénky, velké proslovy o uvědomění si čehokoliv, pro ty, kteří nehledají nic nového a nechtějí být překvapeni absolutně ničím, co se ve filmu odehraje, a co baští spokojené americké rodinky, je to ideální film. Dvakrát jsem se zasmála, Josh byl sympatický, na rozdíl od Natalie teda (buď byla Nina Dobrev ňák unavená, nebo kecá a 32 jí není), předvídatelnost mi nevadila, ale ten nepravděpodobný vztah obou postav už ano. Filmů o looserovi, který ke štěstí a šťabajzně přijde je dost, tenhle jako kdyby vznikl nejdřív z poselství "nedělejme se lepšími, mějme se rádi takový, jací jsme, blábloš blábloš" a zbytek se pak podivně napasoval do nějakého jakž takž příběhu. Vánoce jsou o odpuštění nebo tak nějak, ne? Tak tady máte jednu hvězdičku a odpouštím Vám. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl velmi zdrženlivý, o to více jsem byl příjemně překvapený. Mám rád, když se na poli romantických komedií (jednom z nejtěžších žánrů) objeví nějaká invence a inovace. Základní schéma je pořád to samé, známe i z jiných komedií, ale zápletka je opravdu vtipná a nenudí. Předzvěst Vánoc v této pošmourné listopadové době rovněž potěší. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama