Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

U vánočních filmů nelze mít přehnaná očekávání. Trocha komiky, trocha romantiky, vánoční atmosféra a Nina Dobrev navrch (přiznám se, že na film jsem se koukala především kvůli ní). Má to i pár svých předností - zápletka je docela originální a vtipná, plus mě pobavila předělávka písně Baby It's Cold Outside. Bohužel ale z mého pohledu chybí filmu něco zásadního - chemie mezi hlavními protagonisty. Děj je sice postavený tak, že jakmile Natalie pozná Joshe osobně, tak je to rozhodně netáhne k sobě, ale postupem času by tam ta milostná náklonnost měla začít prozařovat. Jenže Nina Dobrev a Jimmy O. Yang celou dobu působí spíše jako sestra s bráchou nebo dobří kámoši. Když proto přijde ten happy end, který všichni od začátku čekají, a ti dva se přece jenom dají dohromady, tak jim to prostě nevěřím. Kamarádství ano, milostný vztah ne... Na romantický film to zkrátka nemá tu správnou romantickou "energii", což je velká škoda. Nebýt tohoto, mohl to být o třídu lepší film. Stále je to příjemná a zábavná podívaná, kterou si možná ještě někdy zopakuju, ale je mnoho lepších vánočních filmů (takovému Love Actually, na které se zde odkazuje, třeba nesahá ani po paty). ~(3,3)~ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se do vánočního snímku zatoulá aplikace na sex, tak se jistě mnohým tradicionalistům začnou protáčet panenky. Obavy však nejsou na místě. Jde pouze o zpestření, které rychle odstartuje další bláznivou jízdu americkými svátky. Pro skalní fanoušky Dobrev povinnost, a abych se zapojil do zásadní debaty, tak Die Hard samozřejmě není vánoční film. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem film málem vypnul s tím, že obsahuje přesně to, co na současných romcomech nesnáším. Jakmile ale hlavní hrdinka zavřela Tinder a odložila telefon, vylezl z toho nakonec docela pěkný vánoční film, kde fungují zejména vtipné a později cringe scény ve chvílích, kdy se začne všechno sypat. Posadit vedle sebe dříve krásnou, dnes již viditelně stárnoucí Ninu Dobrev, jež absenci upírské krve pořešila nepovedenou plastikou a Jimmyho O. Yanga, který naopak vypadá jak nevyzrálý sedmnáctiletý hošík, je volba docela odvážná (jakkoli jsem nevěřícně zíral, že je v reálu je vlastně Yang o 2 roky starší, jak Dobrev). A docela to i vychází, pár fajn myšlenek na úkor povrchních dating aplikací je předáno, ale přesto mi trochu chyběla o něco silnější chemie mezi hlavní dvojkou. Na romantický film je těch romantických scén trochu málo a když jsou, tak nefungují úplně tak, jak by měly. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Milostná past vlivem seznamování přes internet v době vánočních svátků. No, tak to tímto znamená, že se v podstatě jedná o vánoční film pojednávající milostnou etudu o splnění svých snů. A ty se přece plní jedině o vánocích. Jedná se o produkci Netflixu, což znamená typický netflixovský rasový kodex. Ten je samozřejmě zachován, jen kupodivu byla porušena vlastní pravidla. A tak netflixovsky typické černošské obyvatelstvo bylo zaměněno za Asiaty, takže míchání ras je nyní v krapet odlišné režii. Příběh je jednoduchý jak facka. Podání inzerátu na seznámení, následuje odpověď, cesta za oním dotyčným a ejhle, on je to někdo jiný. On se jen za někoho jiného vydával. Ale no tak, vážně nikoho nenapadne co bude dál a jak to nakonec všechno skončí? ´Tvrdá láska´ v tom nejměkčím podání zářící úsměvy od ucha k uchu přeplněné romantických klišé, rozjařenosti, úcty a pokory. No jo. prostě vánoce, kde se mají všichni rádi a uctívají tradice, i kdyby se Santa Claus dostal do karantény kvůli pozitivnímu testu na Covid-19. Je to film svou atmosférou v podstatě stejný, jaké se vyráběly v produkci televizního kanálu Hallmark a tím je o tomto snímku už skutečně řečeno vše. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama