Reklama

Reklama

65

Trailer 5

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (372)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Námět to je výborný a patrně to muselo znít hrozně lákavě, ale ta realizace povážlivě drhne. Vlastně je to docela dost nuda a právem to propadlo. Leč bych stále chtěl, aby podobné menší filmy i nadále pro kina vznikaly, to by se však Sony museli chytnout za nos a mimo tradičního fakt pěkného vizuálu se taktéž zaměřili na scénář a posléze dramaturgii. Adam Driver po dost dlouhou dobu pouze zmateně běhá sem tam a občas skončí v tísněným prostorech, kdy jsem až překvapivě často šahal po telefonu (bych čekal spíš u dvouhodinové stopáže, ale tady se fakt drželi 90ti minut!) a i když s mladou Arianou Greenblatt vytvořili celkem sympatickou dvojku, zkrátka to nebylo příliš záživné. Bohužel zklamání. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvidatelné dílo. Škoda, že se na vývoj filmu nedalo sázet, protože konečně bych mohl být v balíku. Chápu účas Adama Drivera v tomhle projektu jako fakt že se na sebe rád dívá, horší to už je s divákem, který se rád dívá na napínavé kousky s originálním dějem. Tu sci-fi zaplétku namotanou na hlavní hrdiny, která by sama o sobě byla 100x zajímavější než celé dění ve filmu, tvůrci trestuhodně ignorují, za to nám v hojné míře servirují útoky "....saurů" na dva nebožáky, kteří si jdou džnuglí rovnou za nosem. Pár scén, kde má hlavní slovo Milsovo vybavení + některé zábary patří mezi to nejlepší co se ve filmu dá vidět, všechno ostatní již bylo viděno. Naštěstí film není závratně dlouhý což v dnešní době taky není samozřejmost, že se scénarista zvládne rychle vyslitnat a i to je potřeba ocenit, protože díky tomu šedesát pětka alespoň rychlejí odsýpá. A pokud jde o hvězdičky je to někde mezi 2-3 a to přesně napůl. Čili absolutně nevím, ale jsem známej tím, že jsem dobrák, takže zůstanu verný své pověsti a dám směrem nahoru. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Nejlínější film na světě, ať už z hlediska scénáře, profilace postav, výpravy, konceptu, formy či triků. Působí jako by byl přímo nadesignovaný pro to, aby nebavil nikoho, kdo s ním přišel do jakéhokoli kontaktu - od prvního storyboardisty po posledního diváka. Druhou hvězdu přidávám jenom proto, že tam nehraje Jaden Smith, ale fakt si sakra říkám, zdali bych od sebe neměl chtít víc. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

65 důvodů, proč můžeme film vynechat. Můj zájem o film při sledování upadal stejně rychle, jako po zhlédnutí fantastického traileru narůstal, což je teda velký špatný už samo o sobě. Příběh je nulový, ale ten jsem zde ani nečekal. Co jsem naopak čekal a chtěl byly vizuální orgie, dinosauří boje a skvělý Driver v hlavní roli, jenže akce je nudná až hrůza, scenérie neoslní, žádná velkolepá scifi jízda zde vůbec není a na poli tak nijakého filmu a tak ploché postavy nemá ani Adam Driver co hrát. A fakt, že nám tvůrci ani nesdělí CO a PROČ se zde vlastně děje hodnocení taky moc nepřidává. Druhá hvězda vlastně jen za to, že alespoň dinosauři vypadají celkem slušně a nepůsobí jako laciný digibordel, jinak je to ale naprosto zbytečný, ničím inovativní a vynechatelný kousek… ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako jo, vypada to, ze nejaky prachy na film byly, takze trikove to nevypada vubec spatne, navic Driver je charismatickej sympatak a nektery sceny jsou slusne napinavy az hororovy, ale to je tak vsechno. Jinak je to nic novyho neprinasejici sci-fi becko ala Riddick, ktery je predvidatelny od zacatku do konce, hloupy a i pres kratkou stopaz vcelku utahany. Proste nezajimavej prumer. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • "Koa" v havajskom jazyku znamená "bojovník". (Muel)
  • Adam Driver (Mills) je bývalý mariňák, toto je první film v jeho filmové kariéře, kde využívá svůj výcvik se zbraněmi ze své staré kariéry. (KGBelik)
  • Výstražný zvuk, ktorý vydal lodný počítač tesne po havárii, bol prvýkrát použitý pred 70 rokmi ako zvukový efekt pre kolonizátorov Marsu v roku 1953 v produkcii Paramountu Vojna svetov. (Arsenal83)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno