Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 2

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (87)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Supermanův pes Krypto bez superschopností, nezničitelný pes, rychlá želva, zmenšující a zvětšující se prasnice  a elektrická veverka bojují proti zmutovanému morčatům a zmutované kočce, která chce z vězení dostat Lex Luthora. Záporačku Lulu je parádní ve všech scénách kde je bohužel ve scénách kde není se dostaví nuda. Vtipné to taky tak jak slibovaly trailery není hláška o Iron Manovi zde není vůbec a to kladivo zazní jinak než v traileru přičemž v té scéně v traileru by pasovala lépe  na hudbu z traileru rovnou zapomeňte nezazní z toho nic z hlášek jedinou co si zapamatuji je na konci Tlapková Patrola . Na konci máme náběh i na druhý díl, který bych si klidně dal pokud to vydělá.   Jinak na to, že je animák je to místy docela drsné. P.s. první potitulkovka o ničem, když ji neuvidíte o nic nepřijdete druhou jsem neviděl 60 procent ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja sa lížem prakticky stále.“ Má to skvelé momenty, ktoré sú buď úžasne WTF vtipné (Kryptove geniálne pokusy o nadviazanie komunikácie s bežnými domácimi zvieratami, psie zacítenie zlomeného srdca), alebo milé a rozkošné (mačiatko). Prípadne disponujú srdiečkom (flashback do Aceovho detstva pardon šteniatkovstva) a potešia komiksových fanúšikov (robenie si srandy zo Zeme 1, Zeme 2, Zeme 3...). No a potom scenár obsahuje momenty, ktoré sú fakt ukrutne predvídateľné (výcvik, príchod sebadôvery a naučenie sa tímovo spolupracovať) a plné nudného, ba až mierne otravného klišé (v podstate všetko so záporákmi, och ovládnutím sveta a zničením superhrdinov, strašne som však trpel i pri scénach ohľadom žiarlivosti). Paradoxne viac, ako niektorí maznáčikovia, ma bavili „reálni“ superhrdinovia. Hoc treba dodať, že Aquaman vinou tohto filmu behom pár minút stratil všetku dôstojnosť, akú sa mu (celkom úspešne) snažil vybudovať Jason Momoa. Krypto a Ace sú fajn, ale ostatní sú dosť mimo (a z korytnačky som mal zimomriavky, hoc musím dodať, že na „kde to ku*va som?“ tak skoro nezabudnem, aspoň za to palec hore a uznanlivé potľapkanie po pancieri). A Keanu Reeves ako Batman? Doprčic, sem s tým! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

animák vezoucí se na vlně oblíbenosti komiksových filmů, ovšem naplno využít toho bohužel nedokáže. Notoricky známí hrdinové jsou snad s výjimkou Supermana - celkem logicky - odsunuti na vedlejší kolej a v záři reflektorů se ocitá Supermanův superpes Krypto. Ten má strach, že ho páníček vymění za Lois, ale ve chvíli kdy je Superman zajat Luthorovým pokusným morčetem, které získá díky oranžovému kryptonitu superschopnosti musí si chtě nechtě najít zvířecí kamarády (taky se superschopnostmi), kteří mu pomůžou zachránit nejen superpáníčka. Mezi jeho nové kámoše patří nezničitelný pes, blesky metající veverka, prase, které má schopnost se zmenšit nebo zvětšit a docela neoriginálně superrychlá želva. Jak vše dopadne je dopředu celkem jasné, ale je to primárně film pro děti a ty se budou bavit víc než dobře. Uvidí svoje oblíbené hrdiny a roztomilá zvířátka, která v mnohém kopírují jejich schopnosti, nějakou tu ztřeštěnou akci a solidní vtípky. Ani dospělý doprovod u ligy trpět nebude, protože ač je tenhle animák superprůhledný, díky slušnému tempu uteče jako voda a většinou v něm všechno funguje dle očekávání. Jako bonus dostane i pár pomrknutí na znalce komiksů a hraných filmů a pár lehčích rýpnutí si do Marvelu. Liga supermazlíčku není zdaleka nejlepší animák který za poslední roky vzniknul, není nikterak originální, není ani nejvtipnější a nepřináší žádné hluboké poselství, ale svůj účel splní i za cenu toho, že už jej nejspíš nebudete chtít vidět znova (pokud vám není třeba osm nebo tak nějak)...65% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák nejen pro děti, který se nebojí ostřejších vtipů a sází jednu popkulturní narážku za druhou. Tvůrci mi dokázali prodat všechny hlavní hrdiny a záporák má taky něco do sebe. Dlouholeté DC fanoušky určitě potěší hudební motivy ze starších bijáků. Tenhle film je prostě roztomilý, epický a stylový zároveň. Co víc si přát. 7/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama