Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 8

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 8

Recenze (87)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Obrovská prasnice stojící na mrakodrapu?! Klasická tématika o nevšímavých páníčcích ozvláštněná superhrdinským prostředím nabízí pár podařených vtipů, dobře odsýpající akci a docela infantilní zápletku. Hlavní záporačka je řádně psychopatická a nesourodá banda hrdinů docela baví. Nic významného, nic extra špatného. Slušná zábava pro malé fanoušky zvířátek a DC. P.S: Potitulková scéna je hodně na sílu. Black Adamův pes je vlastně dost nesympatický. Jestli bude i ve filmu tak do kina nejdu. :D ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn animovaný film. Animace vypadá levně, ale to byl účel. Co, se týče příběhu, tak ten více ocení starší diváci a komiksový znalci (je tady několik moc krásných easter eggů, narážek nebo hlášek). Pro děti mi to přišlo málo vtipné a zábavné - tohle animák, který ocení děti cca kolem 10-12 let, pro dospělé to zas nemá tak atraktivní děj, protože to jede podle určité mustru a nenabídne to žádné překvapení - tedy krom velkolepého finále, které bylo dost epické, to jsem tedy nečekal ani já. Je to škoda, jelikož takhle vznikl film, který měl být pro všechny, ale ve výsledku není výhrou ani pro jednu skupinu. Slabších 7/10. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja sa lížem prakticky stále.“ Má to skvelé momenty, ktoré sú buď úžasne WTF vtipné (Kryptove geniálne pokusy o nadviazanie komunikácie s bežnými domácimi zvieratami, psie zacítenie zlomeného srdca), alebo milé a rozkošné (mačiatko). Prípadne disponujú srdiečkom (flashback do Aceovho detstva pardon šteniatkovstva) a potešia komiksových fanúšikov (robenie si srandy zo Zeme 1, Zeme 2, Zeme 3...). No a potom scenár obsahuje momenty, ktoré sú fakt ukrutne predvídateľné (výcvik, príchod sebadôvery a naučenie sa tímovo spolupracovať) a plné nudného, ba až mierne otravného klišé (v podstate všetko so záporákmi, och ovládnutím sveta a zničením superhrdinov, strašne som však trpel i pri scénach ohľadom žiarlivosti). Paradoxne viac, ako niektorí maznáčikovia, ma bavili „reálni“ superhrdinovia. Hoc treba dodať, že Aquaman vinou tohto filmu behom pár minút stratil všetku dôstojnosť, akú sa mu (celkom úspešne) snažil vybudovať Jason Momoa. Krypto a Ace sú fajn, ale ostatní sú dosť mimo (a z korytnačky som mal zimomriavky, hoc musím dodať, že na „kde to ku*va som?“ tak skoro nezabudnem, aspoň za to palec hore a uznanlivé potľapkanie po pancieri). A Keanu Reeves ako Batman? Doprčic, sem s tým! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú a to hlavne preto, lebo som fanúšik DC komiks a tato super liga zvierat mi prišla vtipná, plná nápadov a po dlhej dobe konečne animák, pri ktorom som sa moc nenudil, ale viac bavil. Kludne by som si dal aj pokračovanie. P.S: Za titulkami sú dve scény. 75% - 4* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama